Markasi Otel Törenle Hizmete Açıldı
Gündem 4.11.2021 13:54:40 0

Markasi Otel Törenle Hizmete Açıldı

52 odalı ve 120 yatak kapasiteli, 200 kişilik toplantı düğün, nişan organizasyonları hizmeti verebilecek Markasi Otel kent protokolünün katılımı ile açıldı.

Açılış törenine; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Garnizon Komutanı Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Cemil Boz, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, şunları söyledi: "Etrafımız iş dünyasından insanlarla dolu. Maalesef pandemi dolayısıyla 2 yıldan fazla bir süredir dünya ekonomileri zorda. Doğalgaz, petrol son bir yılda yüzde 300'e varan zamlar gördü. Avrupa sıkıntıda, dünya sıkıntıda. Bütün bu zor şartlara rağmen bu ülke cumhurbaşkanının riyasetinde pes etmedi iş insanlarıyla birlikte yatırıma, büyümeye devam ediyor. Geçen yıl dünya eksi 3,5 küçülmeyle tamamlarken, biz 1,8 ile büyüdük. Bu yıl inşallah 7'nin üzerinde bir büyümeye imza atacağız.

Her türlü oluşturulmak istenen sanal kaosa her türlü demokrasi dışı saldırıya rağmen bu ülkede halka dayanan meşru bir cumhurbaşkanı ve meşru bir hükümet var. O asla halkın gündeminin değişmesine, halkın gündeminin dışına çıkılmasına izin vermiyor. Riyasetinde meclisimiz, iş dünyamız, bürokrasimiz çalışıyor. Artık bu ülkenin dünya ile rekabet edebilecek insan kaynağı var. İnsan gücü var. Sanayicimizin ikinci, üçüncü nesli artık gümbür gümbür geliyor. Böyle bir tesisin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Markasi Otel Genel Sorumlusu Nuri Selimoğlu ise, "Otelimiz yaklaşık 2 ay önce tamamen el değiştirdi ve yeni bir konseptle hizmete başladık. Otelimizde alkol satışı kaldırıldı. Otelimiz baştan aşağıya dizayn edildi. Elimizden geldiğince müşterilerimizin beğenesini kazanmak için özveriyle çalıştık. Otelimizde 52 odamız var. Aynı anda 120 kişi kadar misafir ağırlayabiliyoruz. Double yataklarımız, sınırlı yataklarımız var. Müşterilerimizin talebi doğrultusunda hizmetlerimiz var. Otelimizde toplantı salonu, nişan ve kına organizasyonları, grup halinde talep karşılığında gruplara özel yemekler verebileceğimiz alanlar oluşturduk" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Protokolün katılımı Otelin açılış Kurdelası kesildi. Gelen konuklar oteli gezdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı