Kahramanmaraş Şov Takımı Antalya`da Kupa Kazandı!

Kahramanmaraş Şov Takımı Antalya`da Kupa Kazandı!

Antalya`da düzenlenen "İnternational Hair Festival'' etkinliğinde en başarılı sahne performansı ödülünü kazanan Kahramanmaraş`ın şov takımı, kupalarını İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu`na takdim etti.

Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler, Güzellik Salonları odası üyeleri tarafından oluşturulan, ''Kahramanmaraş Show Team'' 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya`da düzenlenen İnternational Hair Festival`de mankenlerine polis, asker ve sağlıkçı üniforması giydirerek onlara farklı saç modelleri yaptı. Müzik ve arka planda görseller eşliğinde gerçekleştirilen sahne performansı ise juri tarafından ''en başarılı sahne performansı'' ödülüne layık görüldü.

28 kişiden oluşan şov takımı ödül olarak kazandıkları kupa ve madalyayla birlikte ilk olarak İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu`nu ziyaret ederek minnet duygularını ifade etti.

İl Emniyet Müdürlüğünde takımı ağırlayan Cebeloğlu, şov takımının Türk gençliğinden beklenen o başarıya odaklı ve azimli bir çalışma yaptığını belirterek, ''Festivalde şehrimizi güzel bir şekilde temsil ettiler ve ödüllerle döndüler. Bundan sonraki turnuvalarda da bizi zirveye taşıyacaklardır. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Seçtikleri kareografi gerçekten çok anlamlı.'' dedi.

Takım lideri Ahmet Ceyhan ise milli duygularla sahneye çıkmak istediklerini vurgulayarak, ''Bu milli duygularımızı da bizlere dokunduran ülkemizin şanlı ve şerefli emniyet mensuplarımızdı. Dünya`da pandemiden en az etkilenen ülke olmanın haklı gururunu bize yaşatan emniyet mensupları, jandarma ve sağlık personelleri oldu. Bizlerde sahnede Kahramanmaraş show team olarak bir sahne hazırladık. Bu alanda ödül kazandık. Mankenlerin üzerindeki üniformalar, müziklerimiz ve görsellerimiz çok beğenildi.'' diye konuştu.



AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!