Başkan Okay Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Okay Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İstasyon, Sümer ve Mehmet Akif mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla hasbihal etti. Başkan Okay, mahallelere yapılan hizmetleri anlatarak, yeni projeler hakkında vatandaşlara bilgiler v

Bulduğu her fırsatı vatandaşla istişare ederek değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, son olarak İstasyon, Sümer ve Mehmet Akif mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Mahallelere yapılan hizmetleri anlatan Başkan Okay, yeni yapılacak projeler hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi.
Başkan Okay, mahalle muhtarlarıyla da sohbet ederek şunları söyledi: "Tüm güzellikleri bünyesinde barındıran bir ilçemiz var. Bu güzellikleri korumak ve içerisinde bulunan vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek elbette bizim görevimiz. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Kıymetli muhtarlarımız mahallelerinin sorunlarını bizlere iletiyor. Çözümü noktasında hep birlikte mücadele ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyoruz. Hatta standardı yükseltme adına mahallelerimize sosyal tesis, spor alanları, yürüyüş parkuru, sosyal aktivite alanları ve daha birçok hizmet yapıyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek. Ben bu çalışmalarda bizleri destekleyen kıymetli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi, onlar her şeyin en güzeline layıktır. Bizler de onlara en güzelini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz."





AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!