Vali Coşkun, Helikopter Destekli Trafik Denetimine Katıldı

Vali Coşkun, Helikopter Destekli Trafik Denetimine Katıldı

Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte helikopter destekli yapılan trafik denetimine katıldı.

Helikopter destekli trafik denetimi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleriyle; Adana, Kayseri karayolu ve Onikişubat, Dulkadiroğlu ile Türkoğlu ilçelerinde gerçekleştirildi.

 

Helikopterden kurallara uymadığı tespit edilen araç sürücüleri uygulama noktalarında durdurularak yaptıkları kural ihlalleri anlatıldı ve havadan denetim yapıldığı bilgisi verildi. 

 

Valimiz Ömer Faruk Coşkun burada yaptığı açıklamada, olumsuz kış şartları ilimizde devam ediyor. Bizlerde kentimizi havadan denetleyerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. Havadan denetlemelerde bulunurken bir yandan da yol güzergahlarındaki ekiplerimize gördüğümüz trafik ihlalleri ile ilgili arkadaşlarımız gerekli bilgilendirmeleri yapıyorlar. Bu anlamda sürücülerimiz uyarıldı.

Görebildiğimiz kadarıyla bütün ana güzergahlarımızda yollarımız açık. Şuan için bir sorun gözükmüyor. Buradan vatandaşlarımıza bir mesaj vermek istiyorum. Lütfen kış şartlarında araçlarıyla seyrederken mutlaka kar lastiği ve zincir bulundursunlar. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum,'' diye konuştu.



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı