Tekke`deki Hak Sahiplerinin Yeni Konutları Tamamlanıyor

Tekke`deki Hak Sahiplerinin Yeni Konutları Tamamlanıyor

Tekke Kentsel Dönüşüm projesi için yapımına başlanan 555 konut tamamlanıyor. Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında Kurtlar ve Saçaklızade'de inşa edilen 20 blok, iç mekân işlerinin ardından hak sahiplerine teslim edi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Yusuflar (Tekke) Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Saçaklızade ve Kurtlar'da başlatılan konut projelerinde sona gelindi. Saçaklızade Mahallesi'nde başlatılan 113 daire ve 3 bloktan oluşan projede ince işçilik çalışmalarına başlandı. Kurtlar'da 17 blokluk yapım işinde de sona yaklaşıldı.

 

555 Daire İnşa Ediliyor

Sürdürülen çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Tekke Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Saçaklızade'de 100 konutu hak sahiplerimize teslim etmiştik. Yine Saçaklızade'de yapımı süren 113 konutta da sona gelindi. Kurtlar Mahallemizde de 17 blokluk inşaat hızla sürüyor. 72 dönüm alan üzerinde yürüyüş yolları, spor alanları ve sosyal tesisleriyle çok önemli bir proje yükseliyor. Çalışmalar kapsamında Saçaklızade ve Kurtlar'da toplam 555 konut yapım aşamalarının ardından hak sahiplerine teslim edilecek. Yusuflar Mahallesi'nde hayata geçirilecek projede de son aşamaya gelindi. Şehrimiz için hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı.

 

 



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek