Şehrimiz İçin Birlikte Çalışıyoruz

Şehrimiz İçin Birlikte Çalışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Güngör, "Hep birlikte mahallelerimizi ve şehrimizi daha da güzele ulaştırmak için gayret ediyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi'nde AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahalle başkanları ile bir araya geldi. AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Güngör, Yedikuyular'da gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilgili bilgileri aktardı. Başkan Güngör, "Bugün partimizin Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahalle başkanlarıyla Yedikuyular Kayak Merkezimizde bir araya geldik. Öncelikle hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte mahallelerimizi ve şehrimizi daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

 

Bölgenin Yükselen Değeri: Yedikuyular

Yedikuyular Kayak Merkezi'nin bölgenin yükselen değeri olduğunu vurgulayan Başkan Güngör, "Yedikuyular Kayak Merkezimizde sık sık komşu şehirlerimizden gelen misafirlerimizle de karşılaşıyoruz. Bu bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Bu yıl hedefimiz 500 bin ziyaretçi demiştik. Hamdolsun bu hedefimize de yaklaştık. Yedikuyular Kayak Merkezimizin alt ve üstyapısını yenilemeye devam ediyoruz. İnşallah hayata geçireceğimiz projeler sayesinde Yedikuyular Kayak Merkezimizin turizm potansiyelini artırarak sadece bölgenin değil, Türkiye'nin önde gelen kış turizm mekânlarından birisi haline getirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.



TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!