Vali Coşkun, Hemşehrilerimizle Birlikte İftar Yaptı

Vali Coşkun, Hemşehrilerimizle Birlikte İftar Yaptı

Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Müstakil Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen iftara hemşehrilerimizle birlikte katıldı.

Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen programda Kuranı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından hep birlikte iftar yapıldı.

Programda MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi ve MÜSİAD Stratejik Araştırmalar ve Yayın Komisyonu Başkanı Bekir Sami Nalbantoğlu yaptıkları açılış konuşmasında, Ramazan Ayı vesilesiyle düzenlenen iftar programlarının dayanışma ve paylaşma duygusunu arttırdığına vurgu yaptılar.

Vali Coşkun'da  hemşehrilerimizle yaptığı hasbihalde, "Ramazan ayı manevi iklimi her yönüyle yaşadığımız mübarek bir ay.

Ramazan Ayı'nın feyzi ve bereketini hemşehrilerimizle birlikte idrak etmeye çalışıyoruz.


Bu iftar vesilesiyle de siz değerli vatandaşlarımızla iftar sofrasının bereketini  paylaştık.

İftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor, soframıza teşrif eden tüm hemşerilerimize de hayırlı ramazanlar diliyorum"dedi.

İftar programına, Valimiz Ömer Faruk Coşkun'un yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, iş insanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı