Elmalar`ın Yol Sorunu Büyükşehir`le Çözülüyor

Elmalar`ın Yol Sorunu Büyükşehir`le Çözülüyor

Büyükşehir Belediyesi, genişletme çalışmalarını tamamladığı Dulkadiroğlu Elmalar " Bulanık grup yolunda asfalta da başladı. Elmalar Mahalle Muhtarı Arık, gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte şehir merkezinde, ilçelerde ve kırsal mahallelerde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız verdi. Ulaşım Yatırımları programı kapsamında yol yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiği adreslerden biri de Dulkadiroğlu Elmalar " Bulanık Mahalleleri arasındaki 5 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolu oldu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından arterde genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sathi asfalt çalışmasına başlandı. Yine ekipler tarafından Elmalar Mahallesi Yalakbağ mevkiinde kilit parke ve bordür çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalarla bölgeye toplamda 10 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırılacak.

 

Mahalle Yolumuz Büyükşehir'le Yenilendi

Elmalar Mahalle Muhtarı Hamza Arık, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahallemiz özellikle kurbanlık hayvan alım " satımı açısından çok önemli bir yer. Özellikle Kurban Bayramı öncesi mahallemize çok fazla misafir geliyor. Ancak mahallemize ulaşım sağlayan arter deforme olduğu için ulaşımda sorun teşkil ediyordu. Konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e arz ettik. Sağ olsun Hayrettin Güngör Başkanımız da konuyla ilgileneceğini söyledi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Elmalar ile Bulanık Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Şimdi de aynı arterde asfalt çalışmalarına başlandı. Yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından mahallemizin doğu tarafında Yalakbağ mevkiinde parke çalışması gerçekleştiriliyor. Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!