Aslan Yüzgeç Protokol Müdürü Oldu!

Aslan Yüzgeç Protokol Müdürü Oldu!

Kahramanmaraş Valiliği Protokol Şube Müdürlüğüne Aslan Yüzgeç, atandı.

1997-2002 yılları arasında Kahramanmaraş SHÇEK Erkek Yetiştirme Yurdu'nda geçirdiği yılların ardından, 18 Mayıs 2004 tarihinde Kahramanmaraş Valiliği emrine atanan Yüzgeç; sadece bir memur değil, aynı zamanda kamu hizmetinin sınırlarını zorlayan bir vizyoner olarak karşımıza çıkıyor. 

2004-2012 yılları arasında Kahramanmaraş Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yaptıktan sonra, 2011 yılında İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı’na şef olarak atanması, onunYetkinliği ve liderlik yeteneğinin kanıtıydı.2012 yılında kayıtsız şartsız olarak Kahramanmaraş Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şef olarak naklen atanması, onun kariyerinde adeta bir dönüm noktası oldu. Çeşitli dönemlerde bu müdürlüğe vekâlet eden Yüzgeç, 2008-2015 yılları arasında Basın Kontrol Kurulu Başkanı olarak gazetelerin denetim görevini icra ederek, öngörüsü ve cesaretiyle basın etkileşimlerini derinlemesine inceleme fırsatını buldu.Ayrıca, Başbakanlık İletişim Merkezi BİMER ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER İl Genel Koordinatörü olarak, kamu iletişiminde bir otorite haline geldi. 2015 yılında Türkiye’nin en başarılı 6 İl Genel Koordinatörü arasında yer alarak ulusal başarıya imza atmış, 2021 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Tecrübe Kürsüsü’nde Türkiye’nin en başarılı 3 Bakanlık ve 3 Valilik İl Genel Koordinatörü arasında gösterilmiştir.

Şimdi, Aslan Yüzgeç’in protokol müdürlüğü göreviyle Kahramanmaraş’ın kamu yönetiminde daha önce görülmemiş bir dinamizm ve yenilik getirmesi bekleniyor. Yüzgeç’in bilgi birikimi, özgüveni ve tutkusunun şehrin protokol yönetimini daha ileriye taşıyacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Kahramanmaraş için bu atama, sadece bir pozisyon değişikliği değil; aynı zamanda çözüm odaklı ve proaktif bir yaklaşımın temsilcisi olarak karşımıza çıkıyor. 



Anahtar Kelimeler: Aslan Yüzgeç Protokol Müdürü !
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu