Başkan Güngör, Şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Başkan Güngör, Şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı arifesi Göksun’da toprağa verilen şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bayram ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hayrettin Güngör, Memur – Sen Kahramanmaraş Temsilciliği’ni ziyaret ederek yöneticilerle bayramlaştı. Ziyarette Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve Cihat Sezal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da yer aldı. 

Her Zaman Sahadayız
Programı kapsamında Göksun’da da vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik eden Başkan Hayrettin Güngör, “Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, muhabbet etmeye ve bayramlarını tebrik etmeye gayret ediyoruz. Bugün de milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Göksun’da hemşehrilerimizle bir araya gelerek bayramlarını tebrik ettik. Sağ olsunlar her zaman olduğu gibi yine bizleri büyük bir teveccühle ve hüsnü kabulle karşıladılar. Teşkilatımızla birlikte bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, istişarelerde bulunmaya ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. Tüm kademelerimizle birlikte her zaman sahadayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Şehit Yıldırım’ın Ailesine Taziye Ziyareti
Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, Kurban Bayramı arifesi Göksun’da toprağa verilen şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, şehidin acılı ailesine baş sağlığı dileklerini ileten Başkan Hayrettin Güngör, “Göksun’da şehidimiz Murat Yıldırım kardeşimizin kederli ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine de sabr – ı cemil diliyorum” diye konuştu.



Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu