Tarih: 11.07.2015 13:29

Büyükşehir`de Görev Değişikliği

Facebook Twitter Linked-in

Kültür ve Sosyal İşler dairesi başkanlığı, kkültür Sanat ve Turizm müdürü Serdar Yakar, Kütüphaneler ve Müzeler şube müdürlüğüne getirilirken Kültür ve Sosyal İşler dairesi  başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürü Mustafa Semerci  Kültür Sanat ve Turizm müdürü oldu.

Kültür ve Sosyal İşler dairesi  başkanlığı, Kütüphaneler ve Müzeler şube müdürü Necati Kahveci, İnsan Kaynakları ve Eğitim daire başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim şube müdürlüğü görevine getirildi.

2015 Genel seçimler dolayısıyla  Ak Parti Mardin Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden, seçimlerin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde yeniden görevlendirilen Muhammet Fatih Ertaş Kültür ve Sosyal İşler dairesi başkanlığı Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğü görevine getirildi.

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı ve basın camiasının sevilen simalarından Muhammet Fatih Ertaş, Kahramanmaraş`ta görev yaptığı süre içerisinde gösteriği gayret ve başarılarla adından sıkça söz ettirmişti.(SİBEL ATICI)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —