Tarih: 26.08.2015 12:09

Fotoğrafçılıktan Hediyelik Eşyacılığa

Facebook Twitter Linked-in

Fotoğraf özellikli telefon makinelerinin yaygınlaşması gibi sebeplerle fotoğrafçılığın yaygınlaştığını ve fotoğrafçılık mesleğine yenilikler katmak gerektiğini belirten Fotoğrafçı ve Hediyelik Eşya Üreticisi Cengizhan Özkars, müşterilerinin fotoğraflarını eşyalarına basıyor.

T-shirt, yastık, kupa bardağı, telefon kılıfı gibi özel eşyalara fotoğraf baskısı uygulayan Fotoğrafçı ve Hediyelik Eşya Üreticisi Cengizhan Özkars, "Yaklaşık 5 yıldır özel eşya baskısı yapıyoruz ancak ilimizde bu konuda yeni yeni talepler artıyor. Birçok fotoğrafçı ve hediyelikçi bizde özel makinesi olduğu için baskı siparişlerini bize getirerek bizde çıkarttırıyorlar. T-shirt, yastık, kupa bardağı gibi eşyalara uzun zamandır özel baskı yapıyorduk, şimdi bu ürünler arasına telefon kılıfını da ekledik. İsteyen müşterilerimizin telefon kılıflarına özel fotoğraf baskıları yapabiliyoruz. Telefon kılıfı baskılarının telefonun modeline göre 30 TL'den başlıyor 70 TL'ye kadar artarak gidiyor." dedi.

Telefon kılıfı dışında da baskı yelpazelerini genişlettiklerini belirten Özkars, "Fayans, kristal cam, taş gibi birçok farklı şeye de baskı uygulayabiliyoruz. Fotoğrafları genellikle müşterilerimiz telefonlarıyla ya da kendi fotoğraf makineleriyle çekiyorlar ama eğer fotoğrafları yoksa fotoğraflarını biz de stüdyomuzda çekebiliyoruz." dedi. (SAFA GAYRET)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —