Geri Dönüşüm Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Geri Dönüşüm Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında meydana gelen yangın kontrol altına alındı .

Nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında meydana gelen yangına müdahale çalışmalarını Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara yakından takip etti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 23 araç ve 40 personelle yangına anında müdahale etti. Orman Bölge Müdürlüğü ve KASKİ de yangın söndürme çalışmalarına araç ve personelleriyle destekte bulundu. Yoğun çalışmalar neticesinde kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar ortaya çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında meydana gelen yangına itfaiye ekiplerimiz tarafından anında müdahale edildi. Sayın Valimiz, İçişleri Komisyon Başkanımız ve milletvekilimizle birlikte bizler de yangına müdahale çalışmalarını yakından takip ettik. Çok şükür yangın kısa zamanda kontrol altına alındı ve can kaybı yaşanmadı. Tüm ekiplerimize göstermiş oldukları yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fabrika sahiplerimize ve çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 



Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu