Görgel, “Halkımızın iradesine tam anlamıyla saygı göstereceğiz”
Siyasi 13.05.2023 16:30:00 0

Görgel, “Halkımızın iradesine tam anlamıyla saygı göstereceğiz”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, "Büyük bir özveriyle yürüttüğümüz saha çalışmalarıyla, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine hazır olduğumuzu gönül rahatlığıyla ifade edebilirim. ” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için tam anlamıyla hazır olduklarını açıkladı. İl Başkanı Fırat Görgel liderliğindeki teşkilat, yoğun bir saha çalışması yürüterek halkın taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini doğrudan dinledi ve bu bilgileri seçim strateji sürecine dahil etti. AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, parti üyeleri, gönüllüler ve teşkilat mensuplarıyla birlikte il genelinde geniş çaplı bir saha çalışmalarını gerçekleştirdi. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran teşkilat üyeleri, halkın nabzını tuttu ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için çalıştı. İl Başkanı Fırat Görgel, yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine hazırız. Halkımızın taleplerini ve beklentilerini en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Sahada yürüttüğümüz çalışmalarla halkımızın nabzını tuttuk ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için gayret gösterdik" diye konuştu.

“ÇÖZÜM ODAKLI POLİTİKALAR ÜRETME FIRSATI BULDUK”
Saha çalışmalarının, ülkenin dört bir yanında gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Görgel,  “İl, İlçe ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı dinledik, onların sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini doğrudan öğrendik. Bu şekilde, halkımızın gerçek ihtiyaçlarını anlama ve çözüm odaklı politikalar üretme fırsatı bulduk. Ayrıca, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, gençlik ve kadın kuruluşları gibi farklı platformlarda da görüş alışverişinde bulunduk. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, geniş bir katılımı sağlamaya özen gösterdik. Bu sayede, halkımızın çeşitlilik arz eden seslerini duyarak, politikalarımızı daha kapsayıcı bir şekilde şekillendirmeye gayret ettik. Bu süreçte, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, refah seviyesini yükseltmek ve ülkemizin kalkınmasını sağlamak için yoğun bir gayret sarf ettik. AK Parti olarak, halkımızın güvenini ve desteğini kazanmak için saha çalışmalarına büyük önem verdik ve bu çalışmalardan elde ettiğimiz bilgileri Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde etkin bir şekilde kullanmayı hedefledik” ifadelerini kullandı.

“SEÇİME HAZIRIZ”
Başkan Görgel, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine hazırız ve halkımızın desteğiyle Türkiye'yi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın iradesine saygı duyarak, üretilen politikalarla, güçlü bir Türkiye inşa etmek için çaba sarf edeceğiz. Halkımızın refahını ve mutluluğunu artırmak, ekonomik kalkınmayı sürdürmek, eğitim ve sağlık alanlarında daha da ilerlemek, güvenli bir ülke ortamı sağlamak ve adaletin tesis edilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olmanın yanı sıra, seçim sürecinde dürüstlük, şeffaflık ve adalet ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalacağımızı da vurgulamak istiyorum. Halkımızın oyuna saygı duyacak, seçim sürecini demokratik bir şekilde yönetecek ve halkımızın iradesine tam anlamıyla saygı göstereceğiz.”

“HALKIMIZIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”
AK Parti olarak, halkın güvenini kazanarak, güçlü bir liderlikle ülkeyi daha ileriye taşımayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Görgel, “Saha çalışmalarımız ve halkımızın geri bildirimleriyle şekillendirdiğimiz politikalarımızla, Türkiye'nin kalkınmasına ve refah seviyesinin artmasına katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde, partimiz ve adayımızla ilgili her türlü gelişmeyi kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Halkımızın desteği ve katılımıyla, Türkiye'nin geleceğini de şekillendireceğimize olan inancımız tamdır. Son olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde adil bir yarış ortamı sağlamak için diğer siyasi partilere ve adaylara da saygı duyacağımızı belirtmek isterim. Demokrasimizin güçlenmesi ve ülkemizin ilerlemesi için yapıcı bir rekabet ortamında hareket etmeye devam edeceğiz. AK Parti olarak, Türkiye'nin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz ve halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde halkımızın yanında olacak, onların taleplerini ve beklentilerini en iyi şekilde temsil edecek bir liderlik sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Başkan Çetinkaya’dan Gazetecilere Anlamlı Buluşma

KMTSO Başkanı Buluntu’dan 2025 yılı değerlendirmes...

Zuhal Karakoç’un 2025 Performansı

KSÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Mahmut AK Atandı

Başkan Muzaffer Çil, yeniden adaylığını açıkladı

“Bir Kardeşlik Hikâyesi” Sergisi Gaziantep Panora...

Elbistan’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Esnaftan ...

Türkiye’nin UNESCO Tescilli Tek Masal Anlatıcısı F...

Karatutlu: “Çevre Bakanı Murat Kurum’a Söyledim: “...

Kahramanmaraş’lı Minik Dâhiden Dünya Birinciliği

Afşin ve Göksun’da Miniklere Özel Tiyatro Gösteris...

Kır Ailesinin Acı Günü

Kasım’da Dermankart’lı Ailelere 23 Milyonu Aşan De...

KSÜ Kampüs Kablosuz Ağ Altyapısı Genişletildi

Goalball’da Gümüş Zafer

Ampute Futbol Türkiye Kupası Finali Kahramanmaraş’...

Göreve atanmasının 113. gününde, 113 partiliyle bi...

Kahramanmaraş’ın talepleri tek tek Ankara gündemin...

TYB Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Batılılaşma İ...

Kahramanmaraş’ın ilk elektrikli otobüslerinin sevk...

İş İnsanı Mesut Şahinkanat’a Anlamlı Plaket

Büyükşehir, Melek’in En Büyük Hayalini Gerçekleşti...

Milli Savunma Bakanlığı, Onikişubat Belediyesi’nin...

Onikişubat Belediyesi’nin Kahramanlık Türküleriyle...

Cumhuriyet Yürüyüşü’nde Kahramanmaraş Tek Yürek Ol...

Gül’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetin 102. Yılına Özel Konser KSÜ’de Gerçek...

Güreşin Kalbi Kahramanmaraş’ta Attı

Büyükşehir’den Özel Gereksinimli ve Yaşlılara Sosy...

Büyükşehir’den Üniversitelilere Hoş Geldin Hediyes...

Kahramanmaraş’ta 2026’ yılında 12 Bin Derslik Hede...

Kahramanmaraş’ta Örnek Barış: Tek Dert Kahramanmar...

Kır Ailesinin Mutlu Günü

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la İlgili Söyl...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Goalba...

Zafer Bayramı Coşkusu Gökhan Türkmen Konseriyle Ta...

Dulkadiroğlu Beledi̇yesi, Hizmet Fi̇losuna Yeni̇ S...

Rektör Yasım’dan YTB Başkanı Turus’a Hayırlı Olsun...

BlueLand’te Sınırsız Eğlence Artık Hafta İçi Her G...

Köroğlu: “Okul masrafları aileleri zorluyor, çözüm...

Onikişubat Belediyesi’nin Gündüz Bakımevi’nde kura...

BlueLand’te Pazartesi ve Salı Günleri Eğlence Dolu

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında Mansur Metehan ...

Çam “ 15 Temmuz Milletin zaferidir ”

Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya G...

Büyükşehir’in Glütensiz Gıda Desteği

Düğünde buzağı hediye edildi

Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastane...

Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşa...

SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne...

Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gaziler...

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev B...

Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı

Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"

Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sı...

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Te...

Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş z...

Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’...

Geben Vadisi Artık Milli Park!

Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle ...

Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz K...

Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspo...

Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğun...

Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi

Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağ...

Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alan...

TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi

“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı

9.1° / 2.3°

Başkan Çetinkaya’dan Gazetecilere Anlamlı Buluşma

KMTSO Başkanı Buluntu’dan 2025 yılı değerlendirmesi

Zuhal Karakoç’un 2025 Performansı

KSÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Mahmut AK Atandı

Başkan Muzaffer Çil, yeniden adaylığını açıkladı

“Bir Kardeşlik Hikâyesi” Sergisi Gaziantep Panorama Müzesinde Sanatseverlerle Buluşuyor

Elbistan’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Esnaftan Örnek Duruş

Türkiye’nin UNESCO Tescilli Tek Masal Anlatıcısı Fatma Önkol Konuşuldu

Karatutlu: “Çevre Bakanı Murat Kurum’a Söyledim: “Deprem Uyardı, Raporlar Uyardı… Dinlemediniz.”

Kahramanmaraş’lı Minik Dâhiden Dünya Birinciliği

Afşin ve Göksun’da Miniklere Özel Tiyatro Gösterisi

Kır Ailesinin Acı Günü

Kasım’da Dermankart’lı Ailelere 23 Milyonu Aşan Destek Ödemesi Yapıldı

KSÜ Kampüs Kablosuz Ağ Altyapısı Genişletildi

Goalball’da Gümüş Zafer

Ampute Futbol Türkiye Kupası Finali Kahramanmaraş’ta!

Göreve atanmasının 113. gününde, 113 partiliyle birlikte Ankara’ya ziyaret

Kahramanmaraş’ın talepleri tek tek Ankara gündeminde

TYB Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Batılılaşma İhaneti’ni Yeniden Okumak” Programı Düzenledi

Kahramanmaraş’ın ilk elektrikli otobüslerinin sevkiyatı başladı