Güngör : “Yeni Dernek Binası ihale aşamasında
Gündem 19.09.2022 17:46:00 0

Güngör : “Yeni Dernek Binası ihale aşamasında"

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen bir dizi etkinliğe katılan Başkan Güngör, “Şehit ailelerimiz için, gazilerimiz için daha güzel bir mekân oluşturmak için bir çalışma yaptık. Projemiz hazır ihale aşamasında.”

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş’ta bir dizi etkinlik düzenlendi, Atatürk Meydanı’nda çelenk sunumu ile başlayan etkinliklere Vali Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Sefer Aycan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, protokol üyeleri, gaziler ve şehit aileleri ile çok sayıda vatandaş da katıldı. Çelenk sunumunun ardından Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitleri kabirleri başında dualarla yâd etti. 
 
Bu Mukaddes Topraklar İçin Bedel Ödemeye Hazırız 
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ziyaretiyle devam etti. Ziyaretlerde heyet; gaziler ve şehit aileleriyle de bir araya geldi. Etkinliklerde konuşan Başkan Güngör, “19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehrimizde bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Bugün, bizler için son derece anlamlı bir gün. Bu anlamlı günde gazilerimizle ve bu vatan toprakları için canını veren aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Bu muazzez topraklarda yaşamanın bir bedeli var. Bu bedeli geçmişte ecdadımız ödedi, şimdi de bir bedel ödenmesi gerekiyorsa hep birlikte bu bedeli ödemeye hazırız. Rabbim birlik, beraberliğimizi daim eylesin. Düşmanlarımıza fırsat vermesin inşallah. Bu vesileyle bu mukaddes topraklar için can veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi. 
  
Fonksiyonel Bir Mekân Kazandıracağız 
Açıklamasının devamında bir de müjdeli haber veren Başkan Güngör yeni bir projenin detaylarını anlattı, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizin yeriyle ilgili bizden düzenlenmesi için talep gelmişti. Biz de dedik ki şehit ailelerimiz için, gazilerimiz için daha güzel bir mekân oluşturalım. Onun için bir çalışma yaptık. Projemiz hazır ihale aşamasında. Orman Bölge Müdürlüğümüz ile koordineli şekilde iki katlı daha nezih bir mekânı da kazandırmış olacağız. Mevcut alandan daha güzel, daha kullanışlı, daha fonksiyonel bir mekân olacak inşallah. Gazilerimize, şehit ailelerimize hayırlı uğurlu olsun.” 
 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.1° / 13.3°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı