Güngör,İtfaiye personeli ile bir araya geldi

Güngör,İtfaiye personeli ile bir araya geldi

İtfaiye Haftası kapsamında İtfaiye personelleri bir araya gelen Başkan Güngör, “Özverili ve fedakâr çalışmaları dolayısıyla her zaman gurur duyduğumuz İtfaiye personellerimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyorum.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Bakanı Hayrettin Güngör, İtfaiye Haftası kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. İtfaiye personelleriyle bir süre muhabbet eden Başkan Güngör, İtfaiye Haftası’nı kutlayarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Özverili ve fedakâr çalışmaları dolayısıyla her zaman gurur duyduğumuz İtfaiye personellerimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyorum. Şehrimizde ve ülkemizin dört bir yanında meydana gelen yangın, doğal afet ve acil müdahale gerektiren durumlarda 7/24 görevlerinin başındalar. Rabbim yardımcıları olsun. Tüm İtfaiye personellerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 
 
İtfaiye Teşkilatımızı Güçlendirdik 
İtfaiye teşkilatının altyapısının güçlendirildiğinin altını çizen Başkan Güngör, “Toplamda 430 civarında İtfaiye personelimiz ve 21 noktada hizmet binamız bulunuyor. İtfaiyemizin hizmet binalarını, araç ve ekipmanlarını büyük ölçüde yeniledik. İlçelerimize yeni hizmet binaları, ekipmanlar ve araçlar kazandırdık. İtfaiye teşkilatımızın altyapısını güçlendirdik. Hamdolsun bu manada çok büyük aşama kat ettik. Modern hizmet binalarımızda hemşehrilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerini kaydetti. 
 
Demokrasi Meydanı’na Stantlar Açıldı 
İtfaiye Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından, farkındalık oluşturmak ve vatandaşları bilgilendirmek için Demokrasi Meydanı’nda stant kuruldu. Kurulan stantlarda ekipler tarafından vatandaşlara itfaiyenin görevleri, ekipmanlar, yangın ve doğal afetlere müdahale ve acil müdahale gerektiren durumlarda yapılması gerekenlere ilişkin bilgiler aktarılıyor. İtfaiye personelleri, 27 Eylül Salı günü akşam saatlerine kadar Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek bilgiler aktarmaya devam edecek. 
 



Anahtar Kelimeler: Güngör İtfaiye personeli araya geldi
Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı