Gündem

Gündem Haberleri

HAYSİAD Terörü Lanetledi

HAYSİAD Terörü Lanetledi

HAYSİAD olarak birlik ve beraberliğimizi ve huzur içindeki bütünlüğümüzü bozmaya çalışan ve son zamanlarda giderek artan terör eylemlerinin her türlüsünü lanetliyoruz.

Bu kirli teröre içten ve dıştan destek veren mihraklar iyi bilmelidir ki, bu millet hiçbir zaman düşmana boyun eğmemiş ve bundan sonra da eğmeyecektir. Bunun en yakın şahidi, Çanakkale`de ve İstiklal Harbindeki 300 bin şehidin izinde bu gün de aynı gaye ile ruhunu feda etmekten çekinmeyen vatan evlatlarımızdır. Türkiye`nin son dönemlerde gerçekleştirdiği, ekonomik-siyasi istikrar ve reformlar, dünyanın en hızlı büyüyen ekonomileri arasında ciddi sıralara gelmesinin malum mihrakları rahatsız ettiği aşikârdır. Son zamanlarda tek merkezden düğmeye basılarak top yekûn bir surette gerek terör yoluyla, gerekse yazılı ve görsel basın ile birlik ve huzurumuza yönelik saldırılar düzenlemektedirler. Bu savaşın Türk- Kürt meselesi olmadığını elbette onlar da biliyorlar. Bu coğrafyada yüz yıllardır değişik etnik gruplara mensup vatandaşlarımız huzur ve güven ortamında, kardeşlik içinde yaşıyorlar.

Bu ülke vatandaşları, hak ve özgürlükler noktasında kesinlikle etnik ayrıma tabi tutulmamakta, kanun ve devlet önünde her birey eşit hak ve özgürlüklere sahip bulunmaktadır. Bu ülkenin vatandaşları feraset sahibidir. Bu yaşananların muhasebesini gecikmeden yaparak gerek toplumsal boyutta gerekse siyasi karar mercileri ve güvenlik kuvvetleri ile bu şer odaklarına gerekli cevabı en kısa zamanda verecektir. Batıl her zaman kaybetmeye mahkûmdur, hak ise her daim bakidir. Vatanı koruma uğrunda bu kutsal davada canlarını veren aziz şehitlerimize Allah`tan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil, devletimize ve güvenlik kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyoruz.



Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”