Tarih: 08.06.2020 09:35

Hayvan Hırsızlarına Suçüstü

Facebook Twitter Linked-in

Dosya kapsamında suç örgütünce (1)'i teşebbüs olmak üzere toplam (11) ayrı faili meçhul olayda (56) adet küçükbaş hayvan çalınmış olup bunlardan bir kısmının piyasa değerinin altında anlaşmalı oldukları kasaba, diğerlerinin ise hayvan tüccarlarına satıldığı tespit edilmiştir. Canlı olarak ele geçirilen (5) adet küçükbaş hayvan sahiplerine teslim edilmiştir.

 

Göksun ve Afşin İlçelerinde bulunan (7) şüpheliye yönelik (6) ayrı adreste 03 Haziran 2020 tarihinde eş zamanlı olarak  icra edilen operasyon neticesinde E.C.G., M.G., B.A., A.T., B.A., M.T., A.Ö. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır. Tamamlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara 05 Haziran 2020 tarihinde sevk edilen  (7) şüpheliden (4)'ü tutuklanarak Elbistan Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (2)'si adli kontrol şartı ile (1)'i ise ifadesinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

 

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı olarak her türlü suç ve suçlular ile etkin mücadeleye yılmadan ve yorulmadan halkımızın da desteği ile devam edilecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —