İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesinden Muhteşem Performans

8.05.2018 21:45:58

Kahramanmaraş İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde muhteşem bir performans sergiledi. Öğrencilerde milli birlik ve beraberlik duygusunu daha canlı tutmak, vatan sevgisini pekiştirmek gayesiyle başlatılan ve yaklaşık dö


Projenin koordinatörü Mine Demir konuşmasında şöyle seslendi gençlere şöyle seslendi: "Sevgili gençler, hepimiz bu vatanın eşsiz birer kahramanları olmak zorundayız. Bizim kahramanlığımız birliktelikle ölümsüzlüğü düşleyerek karşımıza çıkan düşmana, cehalete ve bilgisizliğe karşı olmalı.Bizim kahramanlığımız ancak Anadolu'ya kapılarını açan Alparslan'ın, küçücük beylikten dünyaya seslenen büyük bir imparatorluğun kumandanlarının, Çanakkale'de kendini gösteren Mustafa Kemal ‘in, Erzurum'da Nene Hatunların, Maraş'ta Sütçü İmamların kahramanlığı gibi olmalı.


"TARİHE İZ BIRAKANLAR " boralara, kasırgalara inat korkusuz yüreklerin hikayesi . Programda İl Milli Eğitim Müdür ve Müdür Yardımcıları, Garnizon Komutan Yardımcısı Yarbay  Ferit Uygun, Teftiş Kurulu Başkanı Fevzi Küçük okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Süleyman Demirelliler ilk defa böyle bir projeyle ilin adını tekrar duyurmaktan son derece mutlu ve gururluydular.


https://youtu.be/WpLo8fwBKwA




1

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

2

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

3

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

4

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

5

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”