Tarih: 20.12.2017 12:11

İYİ Parti Türkoğlu İlçe Yönetimi Basınla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in


Neden İYİ Parti'de siyaset yaptığını da kısa ve öz bir şekilde belirten Başkan Pekmez: "Bizim derdimiz vatan gerisi teferruattır "diyen bir liderin ilçe başkanı olmaktan gurur duyuyor ve bizi bu göreve layık gören İl Başkanımız Sayın Dr. Faruk Atlı beye teşekkür ediyorum. Kendisiyle yol arkadaşlığı yapmak bizim için bir onurdur, mutluluktur. Her kurumun iflas ettiği ülkemizde Devleti ayağa kaldıracak bir kadro ile ortaya çıkan İYİ Parti'nin ülkemizin geleceği için bir şans olduğunu düşünüyorum. Yepyeni yıpranmamış kadrolarla huzurunuzdayız." dedi.


Pekmez: "Bizler İYİ Parti kadroları olarak, ayrıştırmadan dini dili ırkı ne olursa olsun, toplumun her bir ferdini kucaklayarak, ülkemizde birlik ve beraberliği sağlamayı hedefliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'le birlikte İYİ Türkiye için yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Kavgayla gürültüyle işimiz yok. Biz kararlıyız, en iyi şekilde ülkemizi yönetmeye talibiz" diyerek konuşmasını tamamladı. 


Toplantıda konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Dr. Faruk Atlı, İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı için 8 adayın olduğunu, başkanlık için ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.


İYİ Parti'nin ihtiyaçtan doğduğunu ifade eden İl Başkanı Atlı, partiye yoğun bir ilginin olduğunu, üye kaydı için büyük talebin olduğunu da belirtti. İyi Parti'nin bir kadın hareketi olduğunu, bu yüzden kadın kollarının olmadığını yineleyen Atlı, gençlik kolları içinde ilçe teşkilatlarının tamamlanmasının ardından kurulacağı ifadelerini kullandı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —