Kahramanmaraş Birincisi Doğru Cevap Kolejinde

19.07.2019 09:16:37

Kahramanmaraş Doğru Cevap Eğitim Kurumları, Yükseköğretim Kurumları Sınavı`nda (YKS) başarılı olan öğrencilerine plaket verdi.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Kurucusu Muharrem Erantepli, programda yaptığı konuşmada, dereceye giren öğrencileri ve kolej hakkında bilgi verdi.

15-16 Haziran'da yapılan ve yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin girdiği TYT ile 2 milyon öğrencini katıldığı AYT sonuçlarının dün itibariyle açıklandığını hatırlatan Erantepli, Doğru Cevap Kolejinin bu sınavlarda önemli başarılara imza attığını ifade etti.

Bu sene yaklaşık 90 öğrencilerinin sınavlara katıldığını belirten Erantepli, bunlardan 19'unun ilk 10 binde yer aldığını açıkladı. Eşit ağırlık alanında Melih Karabacak isimli öğrencilerinin Türkiye 9.'su olduğunu aktaran Erantepli, bu sonucun kendilerini ve Kahramanmaraş eğitim camiasını mutlu ettiğini söyledi.

Erantepli şunları dile getirdi: "Doğru Cevap ailesi olarak, verdiğimiz eğitimle, ilgilenmelerimizle öğretmen arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla bu üstün başarıyı elde ettik. Sonuç burada, ortada, inşallah ilerleyen yıllarda başarı çıtamızı yükselterek devam etme azim ve kararlılığı içerisindeyiz. Kardeşlerimize üniversite hayatında başarılar diliyorum. Çünkü Türkiye Devleti olarak, Türk milleti olarak bizim en önemli sermayemiz bu genç kardeşlerimiz. Bu genç kardeşlerimizin aldığı eğitimle, terbiye ile milli ve manevi değerlerle Türkiye'mizin geleceğini inşa edecek bu kardeşlerimizi tebrik ediyor, kutluyorum."

Konuşmanın ardından başarılı öğrencilere plaket verildi.




1

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

2

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

3

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

4

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

5

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”