Tarih: 01.04.2015 10:01

Kahramanmaraşın Doğası İnsanları Büyülüyor

Facebook Twitter Linked-in

Ormanı ,bitki örtüsü ,çiçeği ,böceği ,baraj gölü,şelaleleri, çağlayanları ,vahşi kayalıklarıyla  tam bir doğal cennet.

KADAK kulübü olarak bu hafta  komşumuz Gaziantep`te faaliyet gösteren kardeş kulübümüz GADAK  ekibiyle birlikte bölgeye bir doğa yürüyüşü yaptık.

35 kişilik doğa sever ekiplerle Berke barajı kıyısında  yürüyüş yaptık 50 m den düşen Doğu tepe Çatal çam şelalesini ziyaret ettik buradan Doğu tepe  bölgesine çıktık gün boyu bölgede  eşsiz doğayla kucaklaştık özellikle Gaziantep ten gelen GADAK kulübü üyeleri bölgeyi çok beğendiklerini ve ileriki günlerde daha büyük kalabalık guruplarla bölgeye KADAK ekibiyle birlikte faaliyetler yapacaklarını söylediler.

Güzel fotoğraflar çekildi ve güzel anılarla bölgeden ayrıldılar.

KADAK başkanı Sait KILIÇSALLAYAN  Kahramanmaraşlılar  olarak çok  şanslıyız  muhteşem bir coğrafyaya sahibiz bunun kıymetini bilmeliyiz her gelen doğal güzelliklerimize hayran kalıyor. Bizler ise hiç kıymetini bilmiyoruz .

KADAK olarak her hafta şehrimizin başka başka doğal güzelliklerini keşfedip tanıtıyoruz gerek ilimizden gerekse komşu illerden hatta farklı ülkelerden gelen katılımcılarla ilimizin turizm potansiyelini geliştirmeye katkı sağlıyoruz.

Dağlar hepimizin   kısır döngülere girip bir şeyler ispatlamaya hiç gerek yok kim bu şehir için bir şeyler yapıyorsa Allah ondan razı olsun .bizler her hafta cumartesi ve Pazar günleri yaptığımız doğa gezilerimize tüm Kahramanmaraşlıları bekliyoruz . (FATİH YALÇIN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —