Tarih: 22.12.2021 10:46

Kayış; İktidar Halktan Para Dileniyor Kendi Birikimini Saklıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Arzu İmik Kayış, vatandaşa yastık altında Dolar ve Euro varsa bozdurun çağrısı yapan iktidara çok sert tepki gösterdi. Halka uyarıda bulunup, kendi birikimlerini saklayan ve bozdurmayan bürokratları da ikili oynamakla suçladı. Kayış; '' O Dolar bozdurun diyen bürokratların bu ülke için elle tutulur bir şey yaptıkları yok, varsa çıkıp anlatsınlar. Ne anlatabilirler ki her şey ortada'' dedi.

''Maaşlarınızla fakirleştirdiğiniz insanlara yardım yapın''

Arzu İmik Kayış açıklamasında;''İktidar halkı Dolar, Euro ve Altın bozdurmak konusunda sürekli uyarıyor. Halk da elinden geldiğince ülke bekası için bozduruyorlar. Fakat bu iktidar elle tutulur ne yapıyor? Hepsinin fazlaca malı, mülkü var. Madem öyle neden o malı, mülkü ülkemiz için bozmuyorsunuz. Sorsak bir dönem daha iktidar olmak istiyorsunuz, en çok siz seviyorsunuz ülkeyi. E hani neredesiniz? Neden yoksunuz? Maaşları bile bir ay almasanız ülke kalkınır. O paralarla fakirleştirdiğiniz halka yardım etsenize.'' dedi.

''Ülke freni boşalmış kamyon gibi ilerliyor. Nereye çarpacak diye bekliyoruz''

Açıklamasına devam eden ve Nureddin Nebati`nin söylemlerinden bahseden Kayış;''Hazine ve Maliye bakanı olan insanlar özel mi seçiliyor anlamıyorum. Sürekli işleyişten bir haber, yanlış politikalar uygulayan, halkı baskılayan kim varsa başa o geliyor. Ülke freni boşalmış kamyon gibi ilerliyor. Nereye çarpacak diye bekliyoruz. Yok mu işini güzel yapan bir bakan bu kadar mı ülkeden bir haber yöneticiler var elinizde. Merak ediyorum Nebati`ye uyup da 100 bin Dolar bozduran var mı? ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —