KİÜ Maaş ve Promosyon ihalesini Türkiye iş Bankası aldı

KİÜ Maaş ve Promosyon ihalesini Türkiye iş Bankası aldı

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ve Türkiye İş Bankası AŞ. arasında Türkiye’nin en başarılı promosyon anlaşmalarından biri imzalandı.

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Maaş ve Promosyon İhalesini, en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası Kahramanmaraş Merkez Şubesi kazandı. Buna göre, 1 Ocak 2023’ten itibaren 3 yıl boyunca KİÜ maaş ve ödemeleri İş Bankası üzerinden ödenecek ve İş Bankası tarafından bu 3 yıl için KİÜ personeline 20 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.  

Personel sayıları dikkate alındığında, Türkiye’nin en başarılı promosyon ve maaş ödeme anlaşmalarından biri olan protokol, KİÜ Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda imzalandı. KİÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül ve Türkiye İş Bankası Kahramanmaraş Merkez Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Erdoğan ve Operasyon Şefi Serdar Karakoç arasında imzalanan protokolle birlikte, ödeme tutarı olan 20 bin TL’nin, ilk maaşların ardından çalışanların hesaplarına geçeceği ifade edildi. 

KİÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Maaş ve Promosyon anlaşmamızın üniversitemiz ve Türkiye İş Bankası için hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten çalışanlarımız için oldukça başarılı bir anlaşma oldu. Personelimiz 3 yıllık bir süre için 20 bin TL promosyon ödemesi alacaklar. Ben pozitif yaklaşımları dolayısıyla İş Bankası yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu. 

KİÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder, KİÜ Genel Sekreter Vekili Cemil Toktay ve KİÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Cebrail İspir ve KİÜ Hukuk Müşaviri Avukat Gökçen Korkmaz’ın da hazır bulunduğu programda, daha sonra protokol imzalanarak, banka yöneticileri ile istişarelerde bulunuldu.  
 



Anahtar Kelimeler: Promosyon ihalesini Türkiye Bankası
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek