KMBB'den Büyüksevin'e Yayla Yolu

KMBB

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü İlçesi Büyüksevin Mahallesinden Binboğa Dağına ulaşım sağlayan 11 km'lik yayla yolunun yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

KMBB Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Ekinözü İlçesi'nde Büyüksevin Mahallesinden Binboğa Dağına ulaşımı sağlayan 11 km'lik yayla yolunun yapımına devam ediyor.

 

Muhtar Türkmen: "Hayvancılık bitme noktasına gelmişti"

Yayla yolu yapımından oldukça memnun olduklarına dikkat çeken Büyüksevin Mahallesi Muhtarı Mustafa Türkmen: "Mahallemiz geçimini hayvancılıkla sağlayan bir mahalle. Yayla yolumuzun olmamasından dolayı hayvancılık bitme noktasına gelmişti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'ün talimatları ile yayla yolumuz yapılmaya başlandı. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Bu sayede şu anda 10 bin civarında olan hayvan sayımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Bu yolun yapılmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun" dedi.

 

 

 

 

 



Başkan Görgel, Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi
Büyükşehir’in Glütensiz Gıda Desteği
Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!