KMBB'den Kurban Bayramı Temizliği

KMBB

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, dört günlük Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarını artırdı.

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca kurban satış ve kesim yerleri başta olmak üzere il genelinde yürüttüğü temizlik çalışmaları ile vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda bayram yapmalarını sağladı.

 

KMBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü 105 personel ve 25 araç ile dört günlük bayramda temizlik çalışmalarına ara vermediler.

Ekipler kurban satış ve kesim yerlerinde kurban atıklarının toplanması, yerlerin yıkanması ve dezenfekte edilmesi gibi çalışmalarını tamamladılar.

Öte yandan Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların bayramlarını daha rahat geçirmeleri için, Kurban Bayramı süresince karasinek başta olmak üzere diğer uçucu vektörlere karşı il genelinde ilaçlama çalışmaları yaptılar.

 



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı