Okay, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Bir Araya Geldi

Okay, Modifiye Araç Tutkunlarıyla Bir Araya Geldi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte Kahramanmaraşlı modifiye tutkunu gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kollarının düzenlediği etkinlik çerçevesinde, Kahramanmaraşlı modifiye araç tutkunları bir araya geldi. Etkinliğe katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, gençlerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

Bu gibi etkinliklere olan desteğini dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, önemli olanın gençlerin yaptıkları işten keyif alması olduğunu söyledi. Başkan Okay, gençlerin araçlarına gözü gibi baktığını hatırlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gençlerimizin hayalleri, tutkuları ve hedefleri bizler için çok önemlidir. Onlar keyif aldıkları faaliyetleri yaptıkları sürece hayatta daha başarılı birey olurlar. Bu sebeple bizler onları her alanda destekliyoruz. Özellikle modifiye araç konusu gençlerimiz için kırmızıçizgi haline geldi. Bizler de trafik ve toplum kurallarına uydukları sürece her zaman onların yanındayız. Önceliğimiz onların sağlığı olduğu için bu tutkuyu yaşarken çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz.”

GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç de gençlerin yanında olduğunu hatırlattı. Modifiye tutkunu gençlerin taleplerini dinleyen Güvenç, çözümü noktasında çalışma yapacağının altını çizdi.

Güvenç, konuşmasında şunları ifade etti: “Her şartta ve koşulda gençlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kendilerini modifiyeli araçlarla ifade eden bu gençlerimizin de her zaman yanındayız. Onların sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacağız. Ben gençlerimizin tutkularını yaşarken trafik kurallarına riayet etmelerini ve toplum kurallarına uymalarını rica ediyorum.” 

 



Anahtar Kelimeler: Modifiye Tutkunlarıyla Araya Geldi
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!