Şahin; “Azerbaycanlı kardeşlerimizin desteğini ilk dakikalardan hissettik”

Şahin; “Azerbaycanlı kardeşlerimizin desteğini ilk dakikalardan hissettik”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Şahin: “Azerbaycanlı kardeşlerimizin desteğini ilk dakikalardan desteğini hissettik” dedi.

Azerbaycan Diaspora Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev, Azerbaycan Diasporaya Destek Vakfı Başkanı Akram Abdullayev, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Parviz Mammadzada, Hatay Azerbaycan Evi Başkanı Başer Kömür, Azerbaycanlı iş insanı Hidayet Gulam’dan oluşan heyet Kahramanmaraşlı depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletmek ve getirmiş oldukları gıda kolilerini dağıtmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tural Şahbazlı’nın da eşlik ettiği Azerbaycan heyeti Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ı ziyaret edip, 6 Şubat tarihinde gerçekleşmiş olan Kahramanmaraş merkezli deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

“AZERBAYCAN VE TÜRKİYE KARDEŞLİĞİ İLELEBET DEVAM EDECEKTİR” 
 

Ziyaretlerde konuşan Azerbaycan Diaspora Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev, Depremin ilk gününden beri Azerbaycan halkının seferber olduğunun altını çizerek: “Depremin ilk dakikalarından itibaren herkesin yüreği Türkiye ile çırpındı. Herkes yardım için buraya geldi. Yardımlar, o günden bugüne kadar hiç kesilmeden devam ediyor. Ve başta Kahramanmaraş olmak üzere 11 şehir eski haline dönene kadar da bu yardımlar devam edecektir. Azerbaycan ve Türkiye kardeşliği de ilelebet devam edecektir inşallah” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ’I HEP BİRLİKTE YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”
 

Burada konuşma yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Şahin: “Azerbaycanlı kardeşlerimizin ilk dakikalardan desteğini hissettik. Bugün de sağ olsunlar Azerbaycan Diaspora Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev ve beraberindeki heyetle beraber bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Çadırlarımızda kalan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. İnşallah hep beraber şehrimizi yeniden inşa edeceğiz, yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.
 

14 Mayıs tarihinde Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafer kazanacaklarına emin olduğunu dile getiren Prof. Dr. Şahin konuşmasında şunları dile getirdi: “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli başta olmakla Cumhur İttifakı diğer paydaşlarıyla 14 Mayıs seçimlerinden inşallah zaferle çıkacaktır.”
 

Sonrasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin ve Azerbaycan heyeti, Kahramanmaraşlı depremzedeleri çadırlarında ziyaret ederek, gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.
 



Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı