Tekerek, “ Fırat Görgel’i istifaya davet ediyorum”

Tekerek, “ Fırat Görgel’i istifaya davet ediyorum”

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, Ak Parti il başkanı Fırat Görgel’i istifaya davet etti.

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Siyaseti Şehrimizin ayağa kaldırılması üzerine değilde, Millet İttifakının oturduğu masanın altında ayak arama üzerine kurgulamış olan. İktidar Partisinin K.Maraş İl Başkanı Sayın Fırat Görgel çıktığı bir canlı yayında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve çok kıymetli Belediye çalışanlarının, soğuk, kar, yağmur, kış demeden Kahraman Şehrimizin inşaasında, yaraların sarılmasında, en önemlisi tüm İlçelerimizde yaptıklarının hepsini, Susurluk Belediyesi kadar bile faaliyeti olmayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile kıyaslamıştır.
 

Depremden 12 saat sonra, enkazlardan insanlarımızı canlı çıkarmanın yanında, K.Maraş Büyükşehir Belediyesinide çıkaran Ankara Büyükşehir Belediyesidir.
 

Çiftçimize destek olmak için, doğrudan ve Ziraat Odaları üzerinden kendi imalatı olan  tonlarca sıvı gübreyi dağıtan, açıkta ve aç bıraktıkları Vatandaşlarımıza, tüm engellemelere rağmen,  çadır dağıtan ve çadırkent kuran, konteyner dağıtan ve konteyner kent kurarak, sıcak yemek ulaştıran, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile hizmette sınır tanımayan, en ücra İlçemizin, en ücra mahallesine, çadır, konteyner, gıda, hayvan yemi, giyecek, soba, yakacak, ilaç götüren, herkese şefkat ve güler yüzlü yaklaşan bir yardım yaparken, yaralı insanlarımızı rencide etmeden onure ederek yapan, Ankara Büyükşehir Belediyesidir.
 

Esnaflarımıza, basın mensuplarımıza, çocuklarımıza, Stk'larımıza verdiği desteği görmezden gelerek, teşekkür edeceği yerde, inkar edecek kadar ileri gitmiştir.
 

Doğal afeti öncesinde ve sonrasında felakete çeviren, K.Maraş Büyükşehir Belediyesinin ve Başkanının 5'inci günden sonra, kendisinin kaçıncı günden sonra ortaya çıktığını bilmediğim, mikrofon ve kamera gördüğü anda, siyasi rakiplerini terörist ilan etmeyi siyaset zanneden, İYİ Parti'yi, şahsi çıkarlarına alet edemeyeceğini anlayınca istifa ederek, Ak Parti'ye geçen üç beş kişiyi, üçyüz beşyüz kişi zannederek, katılım programlarını düğün merasimine çeviren, Sayın Fırat Görgel'i konforlu alanından çıkmaya davet ediyorum. Ziyaret etmeye bile cesaret edemedikleri tek geçerli referans olan vatandaşlarımıza, Sayın Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesinin organizasyonlarını, yaptıklarını ve vizyonunu sormaya davet ediyorum. İktidar imkanlarına sahip olmayan, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde ve talimatları ile İYİ Parti K.Maraş Teşkilatlarımızın, Şehrimizde kurduğu çadırkent ve konteyner kenti, kayıtlı yaklaşık 100 bin kişiye ulaşan gıda giyecek ve ilaç yardımlarını, dağıtılan çadırları, sobaları, günde üç öğün üç mutfaktan sunulan sıcak yemek ikramını vatandaşlarımıza sormaya davet ediyorum. Bu süreçte, Kayseri Büyükşehir Belediyeside dahil, Kahraman Şehrime zerre kadar yardımı dokunan resmi ve gayriresmi tüm kuruluşlara, tüm hayırseverlere ve Yüce Türk Milleti'nin her ferdine hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum.
 

İktidar Partisi K.Maraş İl Başkanı Sayın Fırat Görgel'ide konforlu alanından çıkarak, tüm bu öğrendiklerinden sonra, programdaki iddialı edasını unutmadan İSTİFAYA davet ediyorum.” dedi .
 



Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı