Tarih: 04.10.2017 14:00

TÜED Emekliye İkramiye İstedi

Facebook Twitter Linked-in


Memurları ve emeklileri ikramiye heyecanı sardı.Memur-sen


Ve Türkiye Kamu-sen ‘in memur ve memur emeklileri için toplu sözleşme masasına taşıdığı ikramiye talebi , SSK ve


Bağ-kur emeklilerini de heyecanlandırdı . Türkiye emekliler Derneği (TÜED) , ‘'İkramiye memur emeklilerinden başlayıp ,işçi ve Bağ-kur emeklilerine de yansıtılsın. Yılda 2 defa bayramlarda 1 maaş ikramiye verilmesi uygun olur açıklamasını yaptı.

YILDA 2 DEFA BİR MAAŞ İKRAMİYE 

Tüed‘in Kahramanmaraş  Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı memur konfederasyonlarının toplu sözleşme görüşmelerine ikramiye talebini taşımasını güzel ve olumlu bir gelişme olarak nitelendirdiklerini söyledi . Derneklerinin yıllardır  dini bayramlarda 2 ikramiyeyi   gündeme taşıdığını vurgulayan Nalbantbaşı , ‘' Dernek olarak sendikalarımızın arkasındayız konunun destekçisiyiz . Kamuoyunda büyük bir beklenti oluştu  inşallah hükümetimiz  bu talebi benimser. Hükümetimizin


Olumlu yaklaşacağı inancındayız.Beklentimiz , ikramiyenin önce memur emeklileriyle başlayıp işçi ve Bağ-kur emekilerine de yansıtılması . Bir kararnameyle bu düzenleme yapılabilir ‘'diye konuştu. Sendikaların memur ve memur emeklileri için Ramazan ve Kurban bayramlarında bin 915 lira ikramiye talep ettiğine değinen Nalbantbaşı ‘' SSK ve Bağ-kur emeklilerine yılda 2 defa bayramlarda bir maaş tutarında ikramiye verilmesi uygun olur düşüncesindeyiz ‘' şekinde konuştu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —