Tarih: 07.10.2020 08:45

Türkoğlu Belediyesi, Ekim Ayı Meclis Toplantısında Azerbaycan Şehitleri ve Tüm Şehitler İçin Dualar Edildi. Ermenistan İse Kınandı.

Facebook Twitter Linked-in

Öncelikle kardeş ülke Azerbaycanlı kardeşlerimize muzafferiyetler diliyorum diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Türkoğlu Belediyesi olarak savaşın ilk gününden itibaren duyarlılık göstererek, hüzünlerine ve neşelerine ortak olmak amacıyla esnaf arkadaşlarımıza Azerbaycan ve Türk bayrakları dağıttık. Fatih Sultan Mehmet Han camiinde mevlit okuttuk. 

`İki Devlet Bir Milletiz`

Biz, Azerbaycan`la iki Devlet, bir Milletiz. Cumhurbaşkanımızda, her zaman elinden gelen bütün gayretleri tüm dünya mazlumlarına olduğu gibi kardeşlerimize de göstermiştir. Cumhur ittifakının diğer lideri olan Dr. Devlet Bahçeli`de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan gibi her zaman bu konuda dik durmuştur. Dünya da mazlumlara destek veren birinci ülkeyiz. Azerbaycan`ın 1992 de kaybettiği Karabağ`ı inşallah 28-29 yıl sonra tekrar kazanıp Karabağ`ın bağrına Azerbaycan bayrağını tekrar dikerler. Orada savaşan askerlerimize bir nevi moral olması hasebiyle Türkoğlu Belediyemizin, bütün meclis üyeleriyle birlikte onlara manevi desteklerimizi sunuyoruz. Tüm Şehitlerimize de Allah`tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz, diyerek konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —