Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Adanır Oldu

Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Adanır Oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Beledie Başkanlığı Ulaştırma Dairesi başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine vekaleten Tarihi Mekanlar ve Kent estetiği şube müdürü Fatih Adanır atandı.

 Mevcut Daire başkanı Cengiz Şirikçinin ise Başkanlık Özel kalem emrinde Danışma ya da AR-GE birimlerinde görevlendirilmesi bekleniyor.

Cengiz Şirikçi Kimdir?

1967 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. 1988-1991 yılları arasında serbest çalıştı. 1991 yılından 2009 yılına kadar Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde planlama ve ulaşım konularında görevlerde bulundu.2009 yılında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde Koruma Uygulama Denetim Bürosunun kuruculuğunu yaparak İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı - KUDEB Sorumlusu görevini Büyükşehir oluşumuna kadar sürdürdü. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olmasından itibaren İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürü olarak görevini devam ettirmektedir.

Fatih Adanır Kimdir?

1967 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. 1988-1991 yılları arasında serbest çalıştı. 1991 yılından 2009 yılına kadar Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde planlama ve ulaşım konularında görevlerde bulundu.2009 yılında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde Koruma Uygulama Denetim Bürosunun kuruculuğunu yaparak İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı - KUDEB Sorumlusu görevini Büyükşehir oluşumuna kadar sürdürdü. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olmasından itibaren İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürü olarak görevini devam ettirmektedir. (SİBEL ATICI)



Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı