Vesselam Dergisi Okurlarına Merhaba dedi

9.02.2016 11:28:13

Yazı İşleri Müdürlüğünü Vedat Ali KIZILTEPE'nin yapmış olduğu "Vesselam Dergisi" okurları ile buluştu. İmtiyaz sahipliğini Yaşar DEMİREL, Editörlüğünü Ömer GÖL'ün yaptığı derginin yönetiminde Veysel ALTUNBAY, Mesut Bilal BUĞDAY gibi yazarlar mevcut. Kültür, Sanat ve Edebiyat içerikli Vesselam Dergisinde ilimiz Kahramanmaraş'ın önde gelen yazar ve şairlerinin yanı sıra , Türkiye'nin pek çok ilinden şair ve yazarların eserleri bulunmakta. 

 Dergi hakkında açıklamalarda bulunan Vesselam Dergisi Yazı İşleri Müdürü Vedat Ali KIZILTEPE, "Okur kısırlığı çeken edebiyat dünyasında yeni bir dergi tasarlamak, kararını almak, sunuma geçmek hiç kolay değildi. Maddi külfet ve gideri bir tarafa, tasarı aşamasında görüşmüş olduğumuz değerli şair ve dostlarımızın bu konuya bakış açıları, fikirleri bize güç verdi. Öngörüleri yolumuzu aydınlattı. Kahramanmaraş yereline, sonraki adımlar olarak yöreseline, bilahare ülke geneline hitap ve arzı amacı ile edebiyatın her nev'ine gönül veren dostlara Vesselam Dergisi ile sıcacık bir merhaba demek istiyoruz" dedi.

 İki ayda bir okuru ile buluşacak dergi, içeriğindeki seçkin şair, yazar kadrosu ve eserleri ile dikkat çekiyor. (Haber Merkezi)



1

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

2

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

3

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

4

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

5

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”