Tarih: 04.06.2015 08:21

Vücudunda kalbi yer değiştirdi!

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş'ta göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 50 yaşındaki Mehmet Çınar, kalbinin soldan sağa geçtiğini ve kalbinin genç yaşta geçirdiği kaza sonrası sağ ciğerinde yaşanan küçülme sonrası, sağa doğru kaydığını öğrendi.

Kahramanmaraşlı 4 çocuk babası Mehmet Çınar, göğüs ağrısı şikayetiyle doktora gitti. Çekilen röntgen ve gerekli kontrollerin ardından Mehmet Çınar'ın kalbinin sağa doğru kaydığı tespit edildi.

Çınar, "12 yaşında pamuk balyalarının altında kaldım. Ayaklarımda ve göğüs bölgesinde kırıklar oluştu. O dönem gerekli tedavim yapılmıştı. O yıldan bugüne sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Kaza sonrası o yıldan bugüne sağ ciğerimde küçülme yaşanmış. Buda kalbimin soldan sağa kaymasına neden olmuş. Şimdi özel bir firmada sabah 7'den akşam 6'ya kadar çalışıyorum. Devletimizin benim gibi bütün hastalara iş kolaylığı vermesini rica ediyorum. Aynı zamanda tedavi sürecinde de kolaylığı sağlamasını istiyorum" dedi.

Son zamanlarda yaşanan sağlık sorunları nedeniyle çalışmakta güçlük çektiğini kaydeden Çınar,  evimin kirasını dahi vermekte zorlanıyorum. (EKREM DUZMAN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —