Tarih: 13.06.2015 15:54

Yazar ve Şairler okurlarıyla buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Okurlarıyla bir araya gelmek için böyle bir etkinlik yaptıklarını belirten Sözün Ustaları Dergisi İmtiyaz Sahibi Cuma Ali Çetin, "Okurlarımızın eleştiri ve geri bildirimlerini aldıkça kalemlerimizi güçlendirdiğimizin farkındayız. Böylece belli aralıklarla okuyucularımızla buluşup, eselerimiz hakkındaki görüşlerini dinleme kararı aldık. Bu ilki olacak olan şiir şölenimizi en geç 6 ay arayla tekrarlamayı düşünüyoruz. Sadece kitap imzalamak için değil, okurlarımızın yüreklerine de dokunmak için böyle bir etkinlik düzenledik. İmza aşamasından sonra şiir şölenimize sahnede şiirlerimizi okuyarak devam edeceğiz. Şiiri ve edebiyatı seven herkese hitap eden bir etkinlik organize etmeye gayret ettik." dedi.

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde doğan Yazar ve Şair Vedat Ali Kızıltepe, "Tek Kişilik Ranza" ve "bak düşeceksin" adlı kitaplarında hayatın içinden öyküler anlatıyor.

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde doğan Şair Cuma Ali Çetin, Sözün Ustaları Dergisi ile Kahramanmaraşlı Şair ve yazarları bir araya getiriyor.

Kahramanmaraş'ta doğan Şair Yaşar Demirel, "Bir bahar masalı" ve "Vuslat Baharı" adlı kitaplarıyla okuyucu karşısına çıktı. (SAFA GAYRET)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —