Ordumuz ve Emniyetimiz Tayakkuzda Milletimize Sükunet Yakışır

Üst üste gelen şehit haberleri milletimizi gerdi. Gerilen insanımız sokaklara döküldü. Sokaktaki insan ise bir şekilde boşalacaktır. Ağlayarak boşalamayan patlayarak boşalacaktır. Bu ise en kötüsü ve zararlısıdır.

Çok duyarlı ve değerli halkımızı; sokaklara dökülen, bir şekilde acısını yaşayan, yüreği bu ülkenin acısına dayanamayan insanımıza sabırlar tavsiye ederek, sukunete davet etmemiz gerek. Haklı tepkilerimizde ölçüyü kaçırmayalım. Bu ülke gücünü insanından almaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Genel Teşkilatının nüvesi Türk insanıdır ve milli ruhla hizmet eder. Sokaktaki vatandaşımızdan hiçbir farları yoktur. Üstelik şehitlerimizde genellikle bu iki teşkilatın mensuplarından çıktığından, onların acısı evlerinde oturan insanlardan çok fazladır. İçleri intikam ateşiyle yansa da, vazife gereği hukuk kuralları içinde hareket etmesi gerektiğinden, kendilerine hakim olmaktadırlar.

Bu iki kurumun esas başarısı olaylara soğukkanlı yaklaşarak, başlattıkları ve dağda, silahlı bir tek Pkk"lı  kalmayana kadar devam edeceğini açıkladıkları mücadelede, bizlere düşen onlara moral desteklerimizi sunarak yardımcı olmaktır. Sokaklara dökülüp taşkınlık yapmak, onların işini zorlaştırmak ve zamanlarını harcatmaktan başka işe yaramayacaktır.

Ayrıca: Türk insanının hayır ve yardımseverliğinden bu güne kadar yararlanmış, Devasa büyüklüklere ulaşmış, Bu güne kadar hiçbir örgütün deneyemediği hükümet devirme girişiminde dahi bulunmuş, hayır ve yardımsever halkımızın safiyane duygularından şaytanca yararlanmaya kalkan ve bu ülkenin birliğini, beraberliğini hiçe sayarak, kendi emelleri için kışkırtarak insanlarımızı sokağa döküp, nümayişler yaptırmaya ve iç düzenimizi bozmaya çalışan satılmış beyinlerin oyunlarına gelmeyelim.Ordumuza ve Emniyetimize güvenip, bu hassas günlerin geçmesine yardımcı olalım.

Devletinin ve milletinin selameti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet dileyip fatihalarımızı gönderir, Ailelerine ve milletimize sabırlar dilerken, bu yoldaki gazilerimize de şükranlarımızı sunarız. Yattığınız yer nur, bastığınız yer cennet oldur inşallah.     


DOĞAN ARIK

9.09.2015 13:48:31


Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”

Ceyhan “ Oyların mühürsüz, ağzı açık şekilde ve güvenlik güçleri olmadan adliyeye getirildi.”

STK’lardan Görgel’e destek

Dedeoğlu, “Memleketimizin Ankara’dan 100 yıllık alacağı var “

Ceyhan; “Ilıca için yeni bir sayfayı birlikte açıp yazalım”

Hava-İş Depremzedelerin yanında!

Ateş, “Fatma Şahin'den daha iyi bir belediye başkan adayımız var, Zeynep Özbaş Arıkan var”

Arıkan, “Bizim en büyük projemiz, şehrimizi bir an önce ayağa kaldırmak”

Ceyhan, “Gümbür gümbür geliyoruz”

Ateş, “Cumhuriyet Halk Partisi birçok ilçede iddialı duruma geldi”

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

Arıkan, “25 bin 046 kişilik stadyum yapacağız”