KSÜ Üniversitesi Yaşlılara Saygı Haftasını Konser ile Kutladı
Gündem 24.03.2022 14:25:14 0

KSÜ Üniversitesi Yaşlılara Saygı Haftasını Konser ile Kutladı

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğiyle Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Reha

Konser programına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Yemliha Özşahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, üniversite akademik personeli, öğenciler ve Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde ikamet eden büyüklerimiz katıldı.

Konser programı öncesi Vali Coşkun, Rektör Can ve protokol üyeleri tarafından konseri takip etmek için salonda bulunan büyüklerimize karanfil ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

Konser kapsamında GSF öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından birbirinden güzel eserler icra edilerek, huzurevinde yaşayan büyüklerimizle birlikte eğlenceli anlar paylaşıldı.

İlgiyle takip edilen ve büyük beğeni toplayan konser programının ardından Vali Coşkun, Rektör Can ve protokol üyeleri Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki büyüklerimizi odalarında ziyaret ederek, karanfil ve hediye takdiminde bulundular.

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden protokol üyeleri, memnuniyet ve beklentilerini dinleyerek, ziyarettten duydukları memnuniyeti dile getiren büyüklerimizin heyecan ve mutluluklarına ortak oldular.

Etkinlik kapsamında Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesine fidan dikim etkinliği düzenlendi. Fidanlar Vali Ömer Faruk Coşkun, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve huzurevi sakinleri tarafından toprakla buluşturuldu.

Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle huzurevimizi ziyaret ettik. Yaşlılarımızı, büyüklerimizi ziyaret ettik, bir araya geldik. Gerçekten geleceğimiz açısından ciddi bir tecrübe çınarları. Onların hayır dualarını almaya geldik." diye konuştu.

Yaşlılarımıza ‘hayırlı ömürler' temennisini ileten Vali Coşkun etkiniğe katkı sağlayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürülüğüne teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ise konser münasebetiyle yaşlılarımızla, yaş almış büyüklerimizle bir araya gelerek, hayır dualarını aldıklarını belirtirken, "Bir millet yaşlılarına değer verebildiği ölçüde geleceğine umutla bakabilir. Kıymatli büyüklerimizin devletimize, toplumumuza ve bizlere olan emek ve hizmetlerini unutmamalıyız. Bizler vafayı şiar edinmiş bir inancın ve medeniyetin mensupları olarak, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere örnek olan büyüklerimize vefamızı her vesileyle göstermeliyiz. Bu gün de büyüklerimize şükranlarımızı sunarak, dualarını istedik. Muhabbet ve mutluluklarına ortak olduk, dualarını aldık." şeklinde konuştu.

Büyüklerimizle yaptığımız sohbetlerde, devletimizin sağladığı hizmetlerden mutluluk ve memnuniyetlerini ifade ettiler. Onların sağlık, huzur ve mutluluğu bizleride mutlu etti." diyen Rektör Can, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliğe katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı