MADO Gönüllü Turizm Elçiliği Yapmaya Devam Ediyor
Gündem 29.09.2020 08:29:15 0

MADO Gönüllü Turizm Elçiliği Yapmaya Devam Ediyor

Dünya'nın 36 ülkesine yaptığı ihracat ve şube ağıyla dikkat çeken Türkiye'nin milli yiyeceği haline gelen Mado, Büyükelçileri Kahramanmaraş'ta ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Endonezya Ankara Büyükelçisi'ni Kahramanmaraş'ta ağırlayan Mado Yönetim Kuru

Tayvan, Afganistan ve Somali gibi ülkelerin Büyükelçilerini Kahramanmaraş'ta ağırlayarak dondurmanın anavatanı hakkında bilgiler veren Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, geçen yıl makamında ziyaret ettiği Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhammed Iqbal'ı Kahramanmaraş'ta misafir etti.

BİZİM EN BÜYÜK SEVDAMIZ ÜLKEMİZDİR

Dondurma alanında Romalılara kafa tutup, dondurmanın doğduğu yerin Kahramanmaraş olduğunu kabullendiren Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, "Türkiye'nin, Kahramanmaraş'ın ve Mado'nun bayrağını, ne kadar çok ülkeye taşıyabilirsek, ne kadar çok ülkeye o bayrakları götürebilirsek, bizim için bir gururdur ve bizim en büyük sevdamız da budur" dedi.

Kahramanmaraş'a gelen her büyükelçiye sadece dondurmayla ilgili bilgi vermediklerini ve Kahramanmaraş'ın yatırım yapılacak tüm yönleriyle tarihi ve doğa güzelliklerini de sunduklarını dile getiren Kanbur; "Biz her zaman ticaretimizi yaparız, burada yaparız, orada yaparız ama ticaretimizi mutlaka yaparız. Hedefimiz ilimizin tarihini, gastronomisini, kültürünü ve doğasını tanıtmaktır. Buraya gelen büyükelçilerimize kentimizin özelliklerini anlatıyor ve yatırımcı getirmeleri konusunda ön ayak olmaya çalışıyoruz" dedi.

DOSTLUKLARI KAHRAMANMARAŞ OLARAK TİCARETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhammed Iqbal'ıAnkara'da makamda ziyaret ettiğini ve davet üzerine Büyükelçi'nin Kahramanmaraş'a geldiğini de hatırlatan Kanbur şöyle konuştu; "Büyükelçimiz Mado hakkında zaten geniş bilgiye sahip olduğunu ve Mado'yu yakından tanıdığını söyledi. Bizde samimi bir atmosferde Sayın Büyükelçi'yi konuk ettik. Ülkesinde Mado'nun şube ağını almak isteyen yatırımcıların olduğunu ve bizimle irtibata geçireceklerini söyledi. Biz de kabul ettik, ne kadar çok ülkede ülkemizin, ilimizin ve markamızın bayrağını dalgalandırırsak bizim için övünç kaynağı olur. Bundan sonraki hedefimiz de yeni ülkeler ve yeni pazarlara açılmak. Sayın Büyükelçi ile kurduğumuz dostluğu ülkeler arası, iller arası ticarete dönüştüreceğiz." Dedi.

MADO TİCARET VE TURİZM KÖPRÜSÜNÜ KURABİLİR

Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhammed Iqbal'ı da yaptığı konuşmada Kahramanmaraş'ı kardeş bir şehir olarak gördüklerini, önceden de Kahramanmaraş hakkında bilgileri olduğunu dile getirerek; "Bu ziyaretle de bunu pekiştirmemiz mümkün oldu. Biz Endonezya ve Türkiye arasındaki ticaret ve turizm köprüsünü vazifesini Mado'nun üstelenebileceğini gördük. Mado gittiği ülkelere, sadece kaliteli ürünleri değil, Türk gastronomisini ve kültürünü de getiriyor. Bu bağlantıyla Mado bunu başarabilecek bir güçtedir" dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25° / 11.3°

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı