Mado Okulunun Yeni Logosu Belirleniyor
Gündem 4.06.2021 09:54:41 0

Mado Okulunun Yeni Logosu Belirleniyor

Dünyanın 40 ülkesinde Türkiye'yi başarı ile temsil eden dünyanın ünlü dondurma markası Mado, diplomalı profesyonel dondurmacı yetiştirmek için başlattığı eğitim çalışmasının logosunu dondurma okulunun öğrencileri yaptı. Ünlü dondurma ustası Mehmet Kanbur

Dünya'nın 40 ülkesinde Kahramanmaraş'ın dondurmasıyla birlikte yöresel ürünlerini de götüren Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, geçtiğimiz yıllarda diplomalı profesyonel dondurmacı yetiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzalamış, pilot il olarak belirlenen Kahramanmaraş, İstanbul ve Ankara'daki mesleki liselerde öğrenci yetiştirmeye başlamıştı.

Eğitim verilen okulun yeni logosunu belirlemek için yarışma düzenleyen Mado, okulun yeni logosunu okulda eğitim gören öğrenciler tarafından yapılmasını istedi. Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen okulun yeni logo yarışmasına 57 öğrenci katıldı. Kendi okullarının logusunu tasarlayan 5 öğrenci dereceye girdi. Dereceye giren öğrenciler için gerçekleşen ödül töreninde konuşan Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur; " MADO olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kahramanmaraş, Ankara ve İstanbul'daki proje okullarında iş garantili olmak kaydıyla bir çalışma başlattık ve elimizi taşın altına koyduk. Kahramanmaraş'ı da bu konuda model yapmak için Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden başladık. Tabii burada okulumuzun yeni logosunu belirlemek adına bir logo yarışması gerçekleştirdik. Bu logo bizim bir kimliğimiz olacak. Öğrencilerimizin bir kimliği olacak. Bildiğiniz üzere MADO'nun 40 ülkede yeri vardır. Kahramanmaraş ve Türkiye'nin bayrağını bu 40 ülkede gururla dalgalandırıyoruz. Okullardan mezun olacak olan arkadaşlarda bu bayrağı dünyanın diğer ülkelerine taşıyacak. Bu nedenle bu logo bizim için çok önemliydi." Dedi.

Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Veysel Gültekin ise; "MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur'un teşviki ile başlattığımız okulumuzun yeni logosunu belirleme yarışmamız bugün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 60 tane logo öğrencilerimiz tarafından tasarlandı. Bunu da sadece kendi okulumuz öğrencileri yaptı. Buna istianeden son aşamaya 5 logo kaldı. Bugün itibariyle de logo yarışmasının ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Bu süreç içerisinde bize desteklerini esirgemeyen MADO ailesine teşekkür ediyoruz."

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci'de Mado'nun verdiği desteğin yadsınamaz olduğunu belirterek Mado ailesine teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı