Müşteri tasarlıyor onlar taşlaştırıyor
Yaşam 1.07.2015 09:33:24 0

Müşteri tasarlıyor onlar taşlaştırıyor

Müşterinin tasarımlarını kalıp haline getirip kokulu taş ve sabun şeklinde döken Kahramanmaraşlı İşletmenin Sahibi Yaşar Topuz hediyelik eşya dünyasına kazandırılan bu yeni ürün hakkında gazetemize konuştu.

Yakın zamanda Türkiye'nin çeşitli illerine şubeler açmaya başlayan işletme, müşterilerin tasarladığı çizimleri, fotoğrafları kalıba dönüştürüp kabartmalı kokulu taş veya sabun olarak dökebiliyor.

İşletme Sahibi Yaşar Topuz, "Müşterilerimiz isimlerinin, resimlerinin ve tasarladıkları özel sembollerinin kokulu taşa dönüştürülmesini çok ilgi çekici buluyorlar. Biz de bunu her geçen gün biraz daha geliştirerek hediyelik eşya anlayışına daha özel bir boyut kazandırıyoruz. Fotoğraflarını, çizimlerini kabartma sanatından da yararlanarak kokulu taş veya sabuna dönüştürebiliyoruz." dedi.

Kokulu taş üretimi konusunda en çok özel günlerde talep gördüklerini belirten Topuz, "14 Şubat Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi özel günlerde iş tempomuz daha çok artıyor. Müşterilerimiz çizimlerini veya objelerini bize getiriyorlar, 1 hafta içerisinde üretip teslim ediyoruz. Müşterilerimiz kokulu taşlarımızı elbise dolaplarında, çekmecelerinde, kitaplıklarında ve benzeri ortamlarda kullanılıyor. Ev veya işyeri gibi yerlerin dekorasyonunda çoğunlukla kokulu taşlar tercih ediliyor. Diğer yandan ‘magnet' diye bilinen buzdolaplarına mıknatısla tutturulan kokulu taşlarımız da oldukça ilgi görüyor. Türkiye'de bu konuda aranan bir işletme haline geldik. Türkiye'nin çeşitli illerinde de şubeler ve bayiiler açmaya başladık." dedi.

Oda kokusu olarak kullanmak isteyenlere balmumundan yaptıkları ürünlerini tavsiye eden Topuz, "Kokulu taş oda bazında bir esans sağlayamıyor bu gibi durumlarda balmumundan ürettiğimiz ürünleri tavsiye ediyoruz. Kokulu sabun, sabuncular tarafından yıllardır yapılıyordu ama kokulu taşı Türkiye'de ilk kez biz ürettik, patentini de aldık. Kokulu taşa veya sabuna dönüştürdüğümüz tasarımları tercihe bağlı olarak saydam keseler içerisinde veya olduğu gibi müşterilerimize sunuyoruz. Çin'den belli kalıplarla basılmış olarak gönderilen bibloların en küçükleri 1 TL'den satışa sunulurken biz Kahramanmaraş'ta aynı ürünü 25 KRŞ'a mal ediyoruz. Üstelik müşterilerimizin istediği renkte ve istediği kokuda üretebiliyoruz." dedi. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı