Özdemir, Dert Dinledi Derman Oldu
Siyasi 15.03.2019 08:59:21 0

Özdemir, Dert Dinledi Derman Oldu

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Hayrullah Mahallesi'nde esnafları ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. 

Ziyaret ettiği esnaflara tek tek sorun ve şikayetleri olup olmadığını soran Milletvekili Özdemir, iletilen taleplerin çözümü için ilgili yerlerle fikir alış verişinde bulundu. Halkın taleplerini yetkililerle paylaşan Milletvekili Özdemir, soruları ve sorunları yanıtsız bırakmadı.


Esnafların ilgiyle karşıladığı Özdemir, ziyaretlerinin seçimden sonra da devam edeceğini söyledi.


Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yapan Özdemir şunları dile getirdi: "Onikişubat İlçe Başkanımız Mücahit Kara, Başkan Yardımcımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte bugün Onikişubat bölgemizde ziyaret yapıyoruz.  Vatandaşımızın şehrinin daha iyi olmasıyla ilgili beklentileri var, bu da çok normal. Dikkat edin önerilerin hepsi şahsi değildi, toplumsal önerilerdi. Bunu bize söylemelerini önemsiyoruz, çünkü bunu yapabileceğimize inanıyorlar ve daha güzel olmasını istiyorlar. Bu konuda aramızda iyi bir diyalog var. Şu da olabilirdi, bu konuları bizimle hiç konuşmayıp, size oyumuz yok da diyebilirlerdi. Çünkü ben görüyorum, CHP, İYİ Parti gezerken bunu yapıyorlar. Hatta bize de söylüyorlar onları dükkana bile almadık diye. Bizim de sorumluluğumuz o insani ve şehri önemli olan taleplerini gerçekleştirmek. Bizde bununla ilgili hemen adım atıyoruz."


Halkın istikrardan yana tavrı olduğuna dikkat çeken Özdemir şunları ifade etti: "Vatandaş iki şekilde bakıyor.  Bir belediye hizmeti yönüyle taleplerini söylüyor. İkincisi de iktidarın devam etmesinden yana bir tavrı var. Eleştirilerini söylüyor ama bu iktidarın ve istikrar ortamının devam etmesinden yana. Bu güzel bir şey, türk insanı böyledir. Ne olursa olsun, evine ekmeğini götüremese de sıkıntı yaşıyor da olsa devletinin, milletinin bekasından ve istikrarın sürmesinden yana güzel bir düşüncesi var. bütün ilçelerde de gördüğüm bu ama lokal sorun olan yerler var mı? Var. o zaman iktidarın ve belediyelerin görevi de o lokal sorunlara hızlı çözüm üretmek. Bizim de sorumluluğu bu."

Seçim çalışmalarına, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Ahmet Alıcı, Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Ali Köfte, Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meliha Şeyda Akçakale ve Zeliha Güler, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Çanak ve Alperen Taşçı, Onikişubat İlçe Meclisi Üyesi Adayı Enes Sarıca ve Selçuk Koska ile teşkilat üyesi Cuma Karalar katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı