Sağlık-Sen 4. Teşkilat Eğitim Programı Düzenlendi
Sağlık 21.12.2016 08:45:32 0

Sağlık-Sen 4. Teşkilat Eğitim Programı Düzenlendi

Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen Teşkilat Eğitim Programlarının 4.sü düzenlendi.


ProgramdaTBMM eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ile Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Bayram Zilan 15 Temmuz Darbe Girişimi, Terör olayları, Halep ve Başkanlık Sistemi ile ilgili söyleşide bulundu. Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tolga Akkuş Sosyal Medya, Doç. Dr. Mehmet M. Özaydın Erdemli Çalışanın Sendikası, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek Sendikal Mevzuat ve Kazanımlar, Eğitimci Rahim Aladağ ise Etkili İletişim ve Liderlik konusunda sunum yaptı.


    Sağlık-Sen Teşkilat Eğitim Programlarının 4. sü Genel Başkan Metin Memiş'in konuşması ile başladı. Konuşmasının başında Kayseri'deki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyen Memiş, bütün terör saldırılarını, arkasındaki güçleri kınadığını ve lanetlediğini söyledi. 


   Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, artan terör eylemlerinin, ülkemizin büyümesi, bölgesinde söz sahibi olmasından rahatsız olanlar ve onların maşaları tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Memiş, Türkiye'nin inisiyatifiyle Halep'te sağlanan ateşkes sonrası Kayseri'deki terör saldırısının olmasının bunun en büyük ispatlarından olduğunu söyleyen Memiş, "Halep'te yaşanan vahşet ve katliama karşı sesini yükselten, Halep için yardım elini uzatan tek ülkenin inisiyatifi ile ateşkes yapılıyor olması, birilerini de oldukça rahatsız etmektedir. Kayseri'deki saldırının zamanlaması bu açıdan da önemlidir." şeklinde konuştu.


TÜRKİYE'Yİ İÇ SAVAŞA SÜRÜKLEMEK İSTİYORLAR



Terör eylemlerinin, ülkemizin bölgede söz sahibi olduğu dönemlerde meydana gelmesinin, Türkiye'nin üzerinde emelleri olan hainleri deşifre ettiğini belirten Memiş, yapılmak istenilenin Türkiye'yi bir iç savaşa sürüklemek, bölmek, parçalamak ve yok etmek olduğunu ifade etti. 



Bunu yapanların, Selçuklu'dan Osmanlı'dan kalan kinlerini asla unutmadığını, hiçbir zaman egemenliğini teslim etmediğini, sadece Allah'a secde etmiş milletimize diz çöktürmek istediklerini belirten Memiş, "Hürriyetimizi elimizden almak, bizi kendilerine itaat ettirmek istiyorlar. İşte bunların Türkiye'deki maşaları, uşakları, ajanları, köleleri, itleri, haysiyetsizleri de kahpece pusular kurarak bizleri korkutmaya çalışıyorlar. Asla Başaramayacaksınız. Millet Olarak Buna İzin Vermeyeceğiz" dedi. 


 


235 BİN ÜYE, KAZANIMLARIN, DEĞERLERİMİZİN VE ÇALIŞMAMIZIN KARŞILIĞI



Konuşmasında sendikal çalışmaları ve kazanımlar hakkında da bilgi veren Memiş, sahip olduğumuz 235 bin üye sayısının Sağlık-Sen'in kuruluşundan bugüne emek veren ve ter akıtanların gayretli çalışmalarının bir karşılığı olduğunu ifade etti. Bu başarıda, Sağlık-Sen'in elde ettiği kazanımlar, yılmadan, korkmadan, hak, adalet ve eşitlik demesi, gerek terör bölgesi gerek cephede toplumun umudu olan sağlık çalışanlarına sahip çıkmasının da bir karşılığı olduğunu ifade eden Memiş, "Bütün bunları birlikte çalışarak başardık. Birlikte hareket ederek yol aldık, mesafe kazandık. Bu başarı büyük Sağlık Sen ailesinindir. Teşkilatlarımızın alın terinin karşılığıdır. Evet. Bugün bu inanç ve kararlılıkla 235 bin yürekle hedeflerimize daha güçlü koşuyoruz. Yeni kazanımlara koşuyoruz. Yeni umutlara yürüyoruz. Kutlu yürüyüşümüze daha bir kararlı devam ediyoruz. Türkiye'nin vizyonuyla Sağlık-Sen'imizin vizyonu örtüşüyor. Bu vizyon ve misyonun yerine getirilmesinde en büyük zenginliğimiz birliğimizdir. Sağlık Sen'in birliğidir, Memur-Sen'in birliğidir, Türkiye'nin birliğidir, İslam dünyasının birliğidir. Birliğimizle ve kardeşliğimizle Sağlık Seniz, Memur-Seniz, Türkiye'yiz, Ümmetiz. Bir olur, diri olur,  iri olursak terör değil Türkiye kazanacak. Darbeciler değil büyük Türkiye kazanacak. Emperyalizm değil güçlü Türkiye kazanacak, millet kazanacak, ümmet kazanacak, mazlumlar kazanacak, insanlık kazanacak." şeklinde konuştu.


Proğram Sonrası Sağlık-Sen Genel Merkez Yöneticileri ile Kahramanmaraş Sağlık-Sen Yönetim Kurulu, İlçe ve İşyeri Temsilcileri ilimizin problemleri ve çözüm önerileri hakkında istişare toplantısı düzenledi



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı