Simya ve Öğrencilerin YKS Başarısı
Eğt.-Kült. 2.08.2018 08:45:39 0

Simya ve Öğrencilerin YKS Başarısı

Kahramanmaraş Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammed Kasap, düzenlediği basın toplantısında okullarının YKS başarısıyla ilgili bilgi verdi.


Simya Eğitim Kurumları kampüsünde düzenlenen toplantıya başarılı öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Simya Eğitim Kurumlarının YKS'de önemli başarıya imza attığını belirten Genel Müdür Kasap, 21 öğrencilerinin Türkiye genelinde ilk 10 bin arasında yer aldığını aktardı. Bu yıl Türkiye 243.'sü ve 480.'sinin kendi okullarından çıktığını kaydetti.


Kahramanmaraş Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammed Kasap yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Simya Eğitim Kurumları yılların vermiş olduğu birikim tecrübeyle bütün sınavlarda tecrübesini konuşturuyor. Bu tecrübelerini öğrencilerine aktararaktan sınavlarda Türkiye ve Kahramanmaraş genelinde güzel sonuçlar aldı ve almaya da devam ediyor. Bu güzel sonuçlarda öncelikle anne babaların çok çok emeği var. Daha sonra okuldaki öğretmen arkadaşlarımızın çok büyük emekleri var. Ve gecesini gündüzüne kataraktan bütün aktivitelerden faaliyetlerden vazgeçerekten ders çalışan kıymetli öğrencilerimiz zaten bu yolun yolcularıydı. Emeklerinden dolayı bütün öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri kutluyorum.


Simya Eğitim Kurumları sadece 3-4 yıllık bir okul değil. 25 yıldan beri Kahramanmaraş'ın Türkiye'nin eğitimine hizmet veriyoruz. Daha önceki dershanecilik, eğitimcilik tecrübelerimizi 3-4 yıldan beri simya eğitim kurumları çatısı altında birleştirdik ve LGS'de, YKS'de sınavların adı ne olursa olsun Türkiye genelinde çok güzel sonuçlar elde ettik. Dün açıklanan YKS sonuçları da ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtladı."


Sınav sonuçlarına göre öğrencilerinin başarıları hakkında bilgi veren Kasap: "Öğrencilerimizden Oğuzhan Parmaksız YKS sayısalda Türkiye 243.'sü, Oğuzhan Yardımcı Türkiye 480.'si olmuştur. Ve 21 öğrencimiz de Türkiye'de ilk 10 bine girdi. Ben bu başarılardan dolayı idarecilerimizi, öğretmenlerimizi kutluyorum." diye konuştu.


Türkiye'nin en başarılı öğrencileri arasında yer alan gençler ise tercih konusunda hocalarının ve ailelerinin de yardımıyla sevdikleri bölümleri seçeceklerini söyledi.


Türkiye 243.`sü Oğuzhan Parmaksız yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti: ''Genelde hocalarımın verdiği ödevleri, programları yerine getirmeye çalıştım. Gelecek sınava girecek olanlara da mutlaka öğretmenlerinin dediklerini yapmalarını tavsiye ediyorum. Bu süreçte bu dereceye yapabilmek için çok çalışmak, bazı fedakarlıklar yapmak gerekiyor. Sosyal hayatı biraz geriye bırakmak gerekiyor. Tercih konusunda henüz karar veremedim.''


YKS'de Türkiye 480.'si olan Oğuzhan Yardımcı şunları dile getirdi: "Bu süreç 4 yıllık bir maraton, sadece 1 seneyi düşünmemeliyiz. Liseye giderken sınavın farkında olarak, bir gün geleceğini bilerek çalışmalıyız. Düzenli çalışmak en önemli konulardan biri. Her insanın kendine özel çalışma saatleri, sistemi vardır. Bunun farkında olarak çalışmak gerekir. Öğrenci ders çalışırken severek çalışmak gerekir."



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

11° / 5.6°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı