KMBB'den Asfalta 50 Milyon TL

KMBB

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yol yapım çalışmaları devam Türkoğlu ilçesinde gezi ve incelemelerde bulunarak, sezon başından bu yana asfalt çalışmalarına 50 milyon TL harcama yaptıklarını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yol yapım çalışmaları devam eden Türkoğlu ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Beraberinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güngör, sezon başından bu yana asfalt çalışmalarına 50 milyon TL harcadıklarını söyledi.

 

Başkan Okumuş'tan Teşekkür

İncelemeler sonrasında bir açıklamada bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş: "Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, ilçemizde devam eden Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ilçemizde teşrif etti. Kendilerine ilçemize sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Şu anda asfalt çalışmaları yapılan bu yolumuz Beyoğlu Mahallemiz için önem arz eden ve 4-5 mahallemizin kullandığını bir yoldur. Bu çalışmalardan dolayı Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine ilçem ve mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Asfalta 50 Milyon TL

İnceleme sonrasında bir açıklama yapan Başkan Güngör: "Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde düzenlediğimiz istişare toplantıları ile sorunları belirledik ve ivedi bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Önceliğimiz ise grup yollarına ağırlık verelim dedik ve çalışmalarımıza başladık. Pandemi sürecinden dolayı hizmetlerimizde biraz yavaşlama olsa da yinede güzel bir yol katettik. Bu ana kadar yaptığımız yol çalışmaları 350 kilometrenin üzerinde ve 100 bin ton asfalt yama yaptık. Bu çalışmalara karşılık 50 milyon TL bir bütçe harcadık. Türkoğlu İlçemize ise 30 kilometrenin üzerinde bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Beyoğlu Mahallemizdeki bu asfalt çalışmalarının ardından Mahir Ünal Caddesi ve Kılılı Caddesine başlayacağız" diye konuştu.

 



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek