Kuzucak'ta Sorunlar Büyükşehir'le Çözülüyor

Kuzucak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Kuzucak Mahallesi'nin büyük bölümü deforme olmuş 3 kilometrelik yolunu sıcak asfaltla yeniliyor. KASKİ ekipleri ise bölgede içmesuyu çalışması gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin yeni çalışma noktası Dulkadiroğlu ilçesinin Kuzucak Mahallesi oldu. Yağışlar ve kullanım sıklığı nedeniyle büyük ölçüde tahrip olan 3 kilometrelik arter sıcak asfalt uygulamasıyla baştan sona yenileniyor. Çevre bölgelerin de ulaşımını sağlayan güzergâhın yenilenmesi, mahalleye erişimi kolaylaştıracak. Aynı zamanda bölgede KASKİ ekipleri tarafından içmesuyu sondaj çalışması da başlatılacak. Yeni su kaynağının mahallede kullanılmasıyla birlikte, içmesuyu ihtiyacı da büyük ölçüde karşılanmış olacak.

 

Eski Milletvekilinden Hizmet Teşekkürü

Bölgedeki çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan 19. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ökkeş Şendiller, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi burada tüm ekipleriyle seferber oldu. Özellikle kırsal bölgelerdeki alt ve üstyapı hizmetlerini son derece önemsiyorum. Bölgelerimizin ihtiyacı tespit ediliyor, ardından süratle yapımı gerçekleştiriliyor. Başkanımız Hayrettin Güngör'ün bu konudaki gayretlerini takdir ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Kuzucak Muhtar Azası Mustafa Kenger ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirtti.



AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!