Kahramanmaraş'ta çocuklara uygulamalı trafik eğitimi

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta çocuklara uygulamalı trafik eğitimi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde çocuklara uygulamalı trafik eğitimi verildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kırsal Ceceli Mahallesi'ndeki Ceceli İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, jandarma trafik ekiplerince öğrencilere trafik kuralları anlatıldı.

Daha sonra ortaokul binası koridorlarından oluşturulan alanda çocuklara uygulamalı olarak karşıdan karşıya geçme, trafik ışıkları, kavşaklar ve üst geçitleri kullanma başta olmak üzere trafikte dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin bilgiler verildi.

Eğitimin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Mercan, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Etkinliğe, Kaymakam Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Kemal Hakverdi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik, Ceceli Ortaokulu Müdürü ve Azerbaycan-Türkiye Konaklama Merkezi Koordinatörü Özgür Kiraz ile ilgililer katıldı.


Haber Kaynak : AA2

Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek
Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı