Malatya'da hırsızlıkla etkin mücadele amacıyla "Avcı" isimli ekipler oluşturuldu

Malatya

Malatya'da hırsızlıkla etkin mücadele amacıyla "Avcı" isimli ekipler oluşturuldu

MALATYA (AA) - Malatya Emniyet Müdürlüğü, hırsızlıkla etkin mücadele kapsamında mevcut ekiplere ek olarak "Avcı" isimli ekipler oluşturdu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Malatya Emniyet Müdürlüğü personelinin 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem afeti sonrasında her ne kadar depremden vatandaşlar gibi etkilenmiş olsa da ilk andan itibaren gerek arama kurtarma, gerek asayişin tesis edilmesinde üzerlerine düşen vazifeyi eksiksiz yerine getirdiği ve getirmeye devam ettiği ifade edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün takviye olarak gönderdiği ekiplerle vatandaşların can ve mal güvenliğinin temin edildiği belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bu bağlamda sorumluluk bölgemizde yer alan tüm mahallelerde öncelikli olarak hırsızlık suçuyla etkin mücadele kapsamında mevcut çalışan ekiplerimize ilave olarak 64 ekip ve 380 personel ile 'Avcı' isimli ekipler oluşturulmuştur. Polis sorumluluk bölgesindeki tüm cadde ve sokakların zimmetlendiği Avcı ekipleri 24 saat esasına göre hırsızlıkla etkin ve sonuç odaklı mücadele edecektir. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizin huzuruyla vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla, aralıksız devam edecektir."


Haber Kaynak : AA2

Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı