PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 7. ayak yarışları Kahramanmaraş'ta tamamlandı

PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası

PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 7. ayak yarışları Kahramanmaraş'ta tamamlandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - PETLAS 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 7. ve son ayak yarışları, Kahramanmaraş'ta tamamlandı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü öncülüğünde Kapıçam Tabiat Parkı'nda düzenlenen organizasyonda, Türkiye'nin farklı kentlerinden katılan 14 araç ve 28 sporcu yarıştı.
 

Yarışlarda sporcular tarafından 10 kilometrelik seyirci etabında son düzlük geçilerek, "2023 Türkiye Off-Road Şampiyonu" unvanı sahibini buldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda, devrilen ve arıza yapan bazı araçlar, görevlilerin yardımıyla servis alanına taşındı.

Şampiyona sonunda genel klasmanda İsmail Ayhan ve Batuhan Korkut ikilisi birinci olurken Bekir Başkal ile Hande Erdoğan ikinciliği, Ahmet Köse ile Volkan Kaba üçüncülüğü elde etti.

Organizasyon, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.
 


Haber Kaynak : AA2

Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti