Askeri personel, şehit ailelerini ziyaret etti

Askeri personel, şehit ailelerini ziyaret etti

Kahramanmaraş`ta askeri personel, Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel, eşleriyle ziyaret ettiği şehit ailelerinin Babalar Günü`nü kutladı.

İlk olarak 21 Mart 2014`te Niğde`nin Ulukışla ilçesindeki saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Adil Kozanoğlu`nun Akçalı Mahallesi`ndeki evini ziyaret eden askeri personel, şehidin kızları Irmak ve Belinay ile yakından ilgilendi. 

Kıdemli Başçavuş Osman Topaloğlu, ziyarette, Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret edip ihtiyaç ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

Her fırsatta ailelerin sorunlarıyla ilgilendiklerini ifade eden Topaloğlu, ''Şehit ailelerimiz bizlere emanettir. Devlet ve millet olarak imkanlarımız dahilinde bize bırakılan bu emanetlere en iyi şekilde sahip çıkmanın gayreti içerisindeyiz. Bizler şehit babalarının bir evladı, şehit evlatlarının ise babası sayılırız. Bugün de her zaman onların yanında olduğumuzun bilinmesi amacıyla ziyaretlerine geldik'' dedi.

Şehit annesi Hatice Kozanoğlu ise askerin bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek, oğullarının yokluğunu hissettirmediklerini, her türlü sorunlarında yardımcı olduklarını ifade etti.

Ardından 17 Temmuz 2007`de Şırnak`ta şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü`nün ailesini ziyaret eden askeri personel, şehidin yakınlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra Tündü`nün anısını yaşatmak için oluşturulan müzeyi gezerek, hatıra defterini imzaladı.

Daha sonra 2009`da Hakkari`nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Uzman Çavuş Abuzer Doğan`ın Beyoğlu Mahallesi`ndeki evine geçen heyet, şehidin eşi Ayşegül ve kızı Elif Doğan ile sohbet etti.

Şehidin eşi Doğan, çok zor günler geçirdiklerini ancak Silahlı Kuvvetlerin bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette karnesini gösterdiği komutandan hediyesini alan şehit kızı Elif Doğan ise babasını kaybedeli 7 yıl olduğunu ancak her asker gördüğünde babasının gözünün önüne geldiğini dile getirdi. (AA)



Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi